Sociedad

Metges ferits i trasllats hospitalaris per agressions

Les agressions físiques i verbals fa anys que es produeixen a la Subdirecció General d'Avaluacions Mèdiques de Tarragona, segons denuncia el COMT

Consulta mèdica / Cedida

El Col.legi de Metges de Tarragona denuncia que van a l'alça les agressions a la Subdirecció General d'Avaluacions Mèdiques de la demarcació (SGAM). Davant d'aquest panorama, exigeix a la Generalitat mesures de seguretat per poder treballar amb garanties.

Amb les dades a la mà, el COMT explica que tres facultatius van resultar ferits a l'últim incident, al mes de març, i un d'ells va haver de ser traslladat a l'hospital per traumatisme cranial i diverses contusions. Fa anys que hi ha agressions físiques, verbals amb insults i destrosses de material i cinc professionals ja han plegat, farts de la situació.

Més seguretat

Per tot plegat, reclamen la presència d'un vigilant de seguretat, la instal.lació d'un arc de detecció de metalls a l'accés i càmeres de seguretat a les zones comunes, així com més personal. D'altra banda, els professionals també volen més personal perquè ha incrementat l'activitat assistencial i que es reconegui "la responsabilitat i la perillositat que assumeixen els metges de la SGAM" amb les qualificacions i retribucions corresponents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00