Sociedad

Pau Ricomà (ERC): 'ser alcalde és la millor experiència de la meva vida'

El candidat dels republicans a Tarragona aspira a revalidar el càrrec

Pau Ricomà als estudis de la SER / Eva Hidalgo

Tarragona

'Vaig entrar en política per vocació'. Pau Ricomà es va estrenar el 2015 com a candidat en un moment en el que ERC no tenia representació municipal a l'ajuntament de Tarragona, i quatre anys després -havent quedat segon en nombre de vots- va arribar a l'alcaldia gràcies a un pacte amb els comuns i el suport extern de Junts i la CUP. Quan aquests es van incorporar al govern, els fins llavors socis van trencar el pacte, acabant el mandat de manera molt diferent a com va començar.

Quatre anys en els que s'ha hagut d'enfrontar a l'explosió d'Iqoxe, la més greu viscuda mai a la química, i a una pandèmia mundial; Malgrat les adversitats, assegura que 'ser alcalde és la millor experiència de la meva vida'. Aspira a revalidar el càrrec i 'acabar la transformació definitiva de Tarragona'.

En referència al turisme, critica la 'turismofobia' d'algunes formacions polítiques, defensant que porta impacte econòmic i dinamització, i que els creuers s'han d'extendre per tot el Camp de Tarragona i evitar la concentració.

A l'expectativa de possibles pactes

Ricomà diu que Junts 's'està pensant en vendre la ciutat de Tarragona a una persona com Viñuales, que és el cap de llista del PSC però té el currículum de Ciutadans', en referència a un possible pacte amb els socialistes. Jordi Sendra , en el el marc del debat electoral organitzat el cap de setmana passat per SER Tarragona, va negar l'existència de cap aliança preelectoral.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00