Política

Ada Colau: "Collboni ha fallat a la ciutat, no m'ha fallat a mi"

La candidata de Barcelona en Comú assegura en una entrevista a SER Catalunya que per sobre de qualsevol qüestió personal, vol reeditar un govern progressista

Barcelona

La cap de llista de Barcelona en Comú i actual alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha estat la darrera de les entrevistades a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona, a dos dies de les eleccions municipals. Colau ha carregat contra la maniobra del candidat del PSC i fins fa quatre mesos tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, d'haver abandonat el govern municipal per preparar la cursa electoral: "Collboni ha fallat a la ciutat, no m'ha fallat a mi. És molt frívol dimitir d'una responsabilitat tan important".

Així i tot, la candidata segueix prioritzant pactes amb el PSC i Esquerra: "La gent progressista d'aquesta ciutat ens demanaria que per sobre de qualsevol tema personal, ens posem d'acord perquè hi hagi un govern progressista".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad