Sociedad

Un home mor en caure-li al damunt un mur del recinte modernista de Sant Pau de Barcelona

Un camió cisterna de gran tonatge ha topat contra el mur en sortir de l'Hospital, atrapant a la víctima i a una altra dona que ha resultat ferida lleu

Una ambulància i una furgoneta de la Guàrdia Urbana al lloc de l'accident.

Barcelona

Un home de 71 anys ha mort després que li caigués al damunt un mur del recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, a la ciutat de Barcelona. Un camió cisterna de gran tonatge ha fet caure el mur en topar-hi mentre maniobrava per sortir del recinte. En l'accident, una dona d'uns 60 anys també ha resultat ferida i ha ingressat a Urgències de l'hospital en estat lleu.

L'accident s'ha produit a les 8:45h del matí al carrer Sant Antoni Maria Claret de la capital catalana. L'home i la dona esperaven a la vorera que sortís el camió de l'hospital, que els barrava el pas, per seguir caminant pel carrer al costat del recinte modernista. El camió, de grans dimensions, ha hagut de fer marxa enrere en la maniobra, topant contra un tros de mur format per grans blocs i pedres, que han atrapat completament a la víctima i han ferit a les cames a la dona.

Els efectius d'emergència acordonen el mur de Sant Pau que ha caigut sobre dues persones

De seguida, els efectius del SEM, de l'Hospital i de la Guàrdia Urbana han acudit per atendre els ferits. Abans, fins i tot, veïns i testimonis s'han atansat sobre les víctimes per intentar alliberar-los de les pedres del mur. Malgrat les maniobres de reanimació, els sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida de l'home.

La Glòria, una veïna de la zona, ha explicat que "sortia un camió molt gros, ha fet marxa enrere i el mur ha caigut a sobre de dues persones que passaven, atrapant-les". Tot ho ha vist des del balcó, la Pilar, una altra testimoni, que estava a casa seva quan el camió ha xocat contra el mur i ha sentit "un cop molt fort". "De seguida han vingut metges i han intentat, durant molta estona, reanimar l'home" ha dit la veïna, "però no han pogut fer-hi res".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad