Llapis de memòriaLlapis de memòria
Ocio y cultura

Roger Berruezo: "Em diuen el niño antiguo"

Acaba de publicar el seu primer single "Tornar a volar junts"

Llapis de memòria de Roger Berruezo (06/06/2023)

Llapis de memòria de Roger Berruezo (06/06/2023)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cat_llapisdememoria_20230606_150000_160000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui hem connectat les cançons del Llapis de Memòria de l'actor i cantant Roger Berruezo.

La primera cançó que hem escoltat és Naturalment de Manu Guix; "és una de les cançons que van formar part del repertori de "Què, el musical", el meu primer musical – el Manu Guix li va proposar presentar-se al càsting després de veure'l cantar en un concurs de karaoke-. Des d'aleshores sempre m'ha acompanyat". Tot seguit ha sonat Tornar A Volar Junts, la primera incursió discogràfica del Roger en la indústria musical.

Para Que No Me Olvides de Llorenç Santamaria és la següent cançó que hem trobat al Llapis de Memòria del Roger Berruezo; "em transporta a la meva infància, al cotxe del meu pare en el qual els viatges estaven plens de música com aquesta i com tantes altres més. A més, uns anys després vaig formar part de l'equip d'actors del musical "Cop de rock", de Dagoll Dagom, i el Llorenç interpretava al meu pare". A continuació ha sonat Como Han Pasado Los Años de Rocío Dúrcal; "és la cançó dels meus pares i sempre m'ha connectat amb ells, és molt especial per nosaltres a casa. Quan l'escolto i tanco els ulls, els veig ballant-la a la festa major del poble o en qualsevol celebració familiar". Més tard, hem escoltat The Blower's Daughter, una cançó que el transporta a l'època que va viure a Girona amb divuit anys; "la vaig descobrir a la banda sonora de la pel·lícula "Closer" i des d'aleshores sempre ha sigut molt màgica per mi. A més dels bons records que em porta de la meva joventut, sempre que faig un concert intento incloure-la en el repertori".

I encara hem tingut temps d'escoltar tres cançons més del Llapis de Memòria del Roger Berruezo: The Reason de Hoobastank -"em trasllada a una època de joventut i canvis, plena de somnis i il·lusió"-, Come What May, cantada per Nicole Kidman i Ewan Mcgregor, del musical "Moulin Rouge" -"va ser la cançó que em va fer descobrir i enamorar-me dels musicals quan encara ni em passava pel cap dedicar-me a la interpretació"- i, per acabar, ha sonat Paraules d'Amor de Joan Manel Serrat – "probablement és la cançó més meravellosa que s'ha escrit mai"-.

El programa

El 'Llapis de Memòria' és un programa conduït per Òscar Moré, cada dia de 15h a 16h a SER Catalunya, amb un propòsit tan simple com efectiu i emotiu: recórrer la trajectòria vital dels nostres convidats a través de les cançons que han marcat la seva vida. És a dir, utilitzar el gran poder de la música com un àlbum de fotografies que evoca records, olors, moments, etc.

No cal dir que pel 'Llapis de Memòria', hi passen convidats de totes les professions, gènere, edats, classes socials, ètnies... Bàsicament, per què estem convençuts que tots i cadascun de nosaltres, tenim el nostre Llapis de Memòria. Com deia l'escriptor francès Victor Hugo: "la música expressa allò que no pot ser dit, i allò que és impossible mantenir en silenci".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00