Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Que l'any vinent l'Europa-Sant Andreu es jugui a 2a RFEF és fantàstic pel futbol català i per Barcelona"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Sergi Pastells, jugador del CE Europa, i amb Sergi Arranz, jugador de la UE Sant Andreu, dos equips que han aconseguit l'ascens a 2a RFEF aquesta temporada

Barcelona

Aquest cap de setmana s'ha tancat una temporada històrica per dos equips de la ciutat de Barcelona, pel CE Europa i per la UE Sant Andreu, ja que els dos equips han aconseguit l'ascens a 2a RFEF. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ens ha visitat Sergi Arranz, jugador de la UE Sant Andreu, i Sergi Pastells, jugador del CE Europa per analitzar una temporada històrica i per parlar de la salut que té actualment el futbol català.

"Que l'any vinent l'Europa-Sant Andreu es jugui a 2a RFEF és fantàstic pel futbol català i per Barcelona. Un derbi com aquest, amb l'ambient que ja hem viscut aquesta temporada, és maco que ara es pugui viure a 2a RFEF", ha explicat Sergi Pastells als micròfons de SER Catalunya, qui també ha destacat: "hi ha jugadors com nosaltres que no podem gaudir del futbol professional, però estem molt agraïts de la gent que movem". "Són dos equips històrics de Catalunya que mereixen estar més amunt", ha analitzat Arranz.

Sergi Arranz, jugador de la UE Sant Andreu, ha explicat que deixa el futbol i n'ha detallat els motius al 'Què t'hi Jugues!': "no tinc temps per a mi. Des de ben petit sempre m'han inculcat tenir un ofici i estudiar i sempre ho he pogut compaginar amb el futbol. S'ha de donar pas a la gent jove, que tinguin el seu espai". Mentre que Pastells ha deixat entreveure que seguirà a l'Europa la temporada vinent: "encara n'hem d'acabar de parlar, però en principi jo seguiré a l'Europa la temporada vinent".

Finalment, amb els futbolistes del CE Europa i de la UE Sant Andreu hem analitzat la salut que té a dia d'avui el futbol català. "Veig al futbol català bé, en general té una bona salut i esperem que en els pròxims anys vagin pujant més equips catalans", ha explicat Pastells als micròfons de SER Catalunya, i Arranz ha sentenciat: "si tirem la vista enrere, fa 15 anys el futbol català estava molt pitjor, ara està travessant un bon moment, poc a poc les coses s'estan fent bé".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00