Sociedad

L'oposició a Tarragona reclama més mesures de seguretat a les platges

L'ajuntament ampliarà l'horari de socorrisme una hora, fins a les vuit del vespre, però hi ha partits que ho consideren insuficient

Platja del Miracle de Tarragona / ACN

Tarragona

El ple municipal de l'ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest matí en una sessió extraordinària l'ampliació del contracte de socorrisme de Creu Roja una hora al dia per tal que s'acabi a les 20h i no a les 19h com fins ara. El govern municipal ha recordat altres mesures que es posaran en marxa: s'instal·laran cartells informatius explicant el significat dels colors de les banderes, s'intensificaran els missatges d'alerta per megafonia davant de situacions de risc i s'estudiarà abalisar amb boies algunes parts per tal de prohibir el bany quan hi hagi corrents marines o mala mar.

L'oposició ha agraït la celeritat de la feina dels tècnics de Protecció Civil i de Creu Roja per tal d'ampliar la seguretat a les platges, i la majoria de grups han fet propostes per anar més enllà. Els hàbits estan canviant a causa del canvi climàtic, i amb aquest argument el PP proposa que hi hagi vigilància fins a les 20'30h del vespre i ERC que s'avanci l'inici i que comenci a les 8h del matí. En Comú Podem planteja també que cal servei més enllà de la temporada alta, del 15 al 30 de setembre. Per la seva banda Junts, arran de les tres morts a la platja del Miracle, demana fins i tot la presència de la Guàrdia Urbana patrullant quan no hi hagi socorristes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00