Sociedad

Desmantellat un punt de venda i distribució de droga a la Part Alta de Tarragona

En l'entrada a l'habitatge han detingut dues persones i han intervingut 2,4 kg d'haixix, 400 grams de cabdells de marihuana, 80 grams de cocaïna, 4.000 euros, bitllets falsos i armes prohibides.

Material i diners incautats / ACN

Tarragona

La Unitat d'Investigació de Mossos d'Esquadra, conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han detingut aquest matí una dona i un home, de 20 i 39 anys respectivament, per tràfic de drogues. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. En l'escorcoll s'hi han trobat 2,4 kg d'haixix, 400 grams de cabdells de marihuana, 80 grams de cocaïna, 4.000 euros en efectiu, dues ballestes, una arma tipus tonfa, una defensa elèctrica i 40 bitllets de 50 euros falsos. Els càlculs estimen que la droga intervinguda en aquest operatiu tindria un valor aproximat de més de 22.000 euros. Els dos detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Aquestes dues detencions i el desmantellament d'aquest punt de distribució de droga a la ciutat és la continuació d'una investigació que va tenir la seva primera fase el passat 19 de juliol, quan els agents van organitzar un dispositiu al Parc de les Granotes on van detenir quatre persones per venda de substàncies a la via pública. El desplegament es va realitzar arran d'unes informacions que apuntaven el parc tarragoní com un lloc d'afluència de clients i venedors de droga.

Les primeres investigacions van determinar que els voltants del nucli antic eren zones sensibles per la compravenda de substàncies estupefaents al detall. A més, la investigació va derivar en la troballa d'un pis a la plaça de les Peixateries Velles on els traficants s'abastien de droga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00