Sociedad

La Policia Local de Blanes i els Bombers alliberen una dona a la que havien deixat lligada durant l'assalt a un local de massatges orientals

Un veí la va escoltar demanar auxili des de dins del local.

Local de Blanes on van assaltar una dona.

Girona

Quan els agents hi van arribar, poc després de dos quarts de 10 del matí, van veure a través d'una petita escletxa que hi havia una dona a dins del local, asseguda a terra amb els canells lligats amb brides i van avisar els Bombers perquè forcessin la porta.

El sergent de la policia local, Jesús Ugart, diu que l'assaltant va sorprendre la dona quan obria, la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions i li va dir que li donés tots els diners. Tot i que el local estava regirat, encara no saben si va acabar emportant-se alguna cosa.

La víctima -que només parla xinès i amb la que s'hi comunicaven amb un traductor del mòbil- tenia diverses contussions i a l'Hospital de Blanes van confirmar que tenia tres costelles trencades. Estava molt espantada i la policia creu que inicialment l'havien lligat a la pota d'un llit però que havia aconseguit alliberar-se.

Malgrat tot, va poder donar una descripció detallada de l'agressor, que també va ser captat per les càmeres de vigilància que hi havia a dins i a fora del local. Els Mossos ho estan investigant.

Més enllà d'aclarir si es tracta d'un robatori amb violència o només va ser en grau de temptativa, a l'agressor sí que se'l considera autor d'un delicte de detenció il·legal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00