Sociedad

Mont-roig vol convertir-se en un hub del vehicle elèctric

Lotte Energy Materials preveu invertir fins a 1.200 MEUR en la nova fàbrica de làmines de coure pels vehicles elèctrics

El conseller Torrent acompanyat de l'alcalde del municipi Fran Morancho durant la visita que va realitzar a Mont-roig del Camp l'agost de 2022, per visitar els terrenys on es construirà la planta / ACN

Mont-roig del Camp

L'ajuntament de Mont-roig del Camp vol exprémer totes les oportunitats que brindarà la futura fàbrica de components per a bateries de cotxes elèctrics. L'empresa coreana ha anunciat aquesta setmana que doblarà la inversió -que passa de 600 a 1.200 milions d'euros- per a la construcció de fins a tres plantes per a la fabricació d'elecfoil, un component essencial en la creació de bateries elèctriques. La primera està prevista que entri en funcionament a partir del 2025.

L'alcalde, Fran Morancho, ha explicat als micròfons del programa Aquí Camp de Tarragona que espera que sigui "la primera de moltes", i que serveixi per atraure altres fàbriques similars i perquè companyies catalanes i estatals apostin pel municipi. Assegura que "és una inversió de territori que beneficiarà a tot el Camp de Tarragona", en la línia del que ha expressat també el conseller Torrent: "permetrà a Catalunya consolidar-se com a referent industrial de la mobilitat al sud d'Europa".

Presentació pública

El proper 23 d'octubre es faran dues presentacions públiques del projecte: la primera s'adreçarà a institucions i empreses del territori, i la segona a la ciutadania del municipi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00