Sociedad

La víctima de l'atropellament mortal de Calella travessava en patinet el pas a nivell amb les barreres baixades

L'Ajuntament assegura que aquest pas que dona accés a la platja és segur perquè té barreres i senyals acústiques

Atropellament mortal a Calella / Ràdio Calella

Barcelona

La víctima de l'atropellament, un home de trenta-tres anys i veí de Calella, travessava en patinet el pas a nivell amb les barreres baixades. Segons el que han explicat alguns testimonis a l'Ajuntament i a la Policia, l'home també estava utilitzant algun aparell electrònic.

Fonts municipals han explicat a SER Catalunya que el punt on, a un quart de nou del matí, s'ha produït l'atropellament no és, en cap cas, un punt negre o conflictiu. Fonts del consistori han afirmat que el pas a nivell, que connecta amb la platja, està ben senyalitzat, amb un sistema d'alarmes, senyals verticals i barreres horitzontals. Així i tot, les mateixes fonts han admès que en més d'una ocasió han demanat a Adif i Renfe la col·locació de càmeres de vigilància amb l'objectiu de sancionar a qui creua el pas quan no toca.

Des de les 8:15 la línia R1 a Calella ha estat tallada entre Sant Pol i Calella i la circulació s'ha restablert cap a les onze del matí. Renfe ha demanat ajut extern per evacuar els passatgers afectats i ha habilitat servei alternatiu per carretera entre Arenys i Pineda de Mar. A la zona afectada s'hi han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Serveis d'Emergències Mèdiques de Catalunya, Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Calella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00