Sociedad

Retards de més d'una hora als trens d'alta velocitat Madrid-Barcelona

La línia ha estat tallada durant 45 minuts per un problema en un canvi d'agulles a les Borges Blanques, a Lleida, i ara se circula per una via

THOMAS COEX

Barcelona

Els trens d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid estan registrant retards importants perquè durant 80 minuts la circulació ha estat interrompuda per un problema detectat a la infraestructura a l'altura de les Borges Blanques, a Lleida. Tècnics de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries treballen per resoldre la incidència i, de moment, han aconseguit recuperar una de les dues vies. Fonts del gestor ferroviari confirmen que hi ha trens que s'han quedat aturats entre estacions, però no concreta quantes circulacions estan afectades ara mateix.

Per aquesta línia d'alta velocitat circulen serveis de diferents operadors com AVE, AVLO, Iryo i OUIGO. Renfe està informant les xarxes socials que alguns dels seus trens tenen retards de més d'una hora, de 80 minuts.

Matí de problemes també a Rodalies

A més dels problemes a la línia d'alta velocitat, s'estan registrant retards en diverses línies de Rodalies per dues incidències en hora punta. Una avaria a la infraestructura a l'estació d'Arc de Triomf, en un dels túnels que travessa Barcelona, provoca retards de 25 minuts de mitjana a les línies R1, R3 i R4. També hi ha demores a la línia R2 per una incidència a Cunit.

D'altra banda, un problema en un tren de l'R3 a Parets del Vallès ha obligat a desallotjar els passatgers que han hagut de licitar al comboi següent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00