Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça negocia un amistós als Estats Units per finals de desembre

El club blaugrana està tancant la negociació que durà el primer equip masculí a disputar un partit als EUA contra un equip mexicà. Xavi Hernández no ha posat cap problema

El Barça negocia un amistós als Estats Units per finals de desembre

El Barça negocia un amistós als Estats Units per finals de desembre

02:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1697196456135/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les necessitats econòmiques del Barça obliguen a totes les parcel·les del club a fer esforços per generar ingressos i reduir despeses. També al primer equip masculí de futbol, que haurà de viatjar als Estats Units un cop finaltizi la darrera jornada de Lliga abans de l'aturada de Nadal. El darrer partit oficial serà el 19, 20 o 21 de desembre davant l'Almería, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Després d'aquest duel, la idea del club és que l'equip de Xavi Hernández es desplaci als Estats Units per disputar un partit amistós contra un equip mexicà per tal de fer caixa, segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues'.

La negociació fa dies que dura. El Barça i l'empresa mexicana Soccer Media Solutions SA treballen per dur el primer equip masculí a l'altra banda de l'Atlàntic, de la mateixa manera que van fer totes dues parts amb l'equip femení a finals del mes d'agost passat, que va disputar dos partits a Mèxic davant el Club América i el Tigres. L'acord és prop de tancar-se, fins al punt que Xavi i el seu cos tècnic ja han estat informats de la possibilitat d'aquest compromís. Per al vestidor, que acumula diverses baixes per lesió, l'amistós no arriba en un moment ideal, però l'entrenador coneix les necessitats del club i les assumeix de bon grat. El tècnic de Terrassa no ha posat cap problema per afrontar aquest partit transoceànic.

En les dues últimes temporades, el Barça ja ha disputat amistosos a d'altres continents per tal d'aconseguir nous ingressos. Ho va fer al maig del 2022 a Austràlia, després de l'última jornada de Lliga. L'amistós a Sydney contra un combinat de futbolistes de la lliga australiana va reportar 5 milions de facturació al club blaugrana. Un any després, ara fa quatre mesos, el primer equip masculí va desplaçar-se fins a Tòkio per jugar contra el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta, amb uns guanys d'entre 3 i 4 milions. Ara, l'objectiu és anar als Estats Units abans de cap d'any i sumar nous ingressos per tal de millorar el balanç.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00