Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Missatge de confiança i tranquil·litat amb Xavi de la junta directiva del Barça

Sique Rodríguez explica els detalls de la reunió de la comissió delegada de la junta directiva del FC Barcelona

Missatge de confiança i tranquil·litat amb Xavi de la junta directiva del Barça

Missatge de confiança i tranquil·litat amb Xavi de la junta directiva del Barça

01:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699967304711/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ahir hi va haver una reunió de la comissió delegada de la junta directiva del FC Barcelona i el missatge intern consensuat per llançar és el de confiança i tranquil·litat amb Xavi Hernández, el tècnic blaugrana. Aquest cap de setmana el Barça va guanyar 2-1 contra l'Alabès després de remuntar el partit, és tercer a la Lliga a quatre punts del Girona i a dos del Real Madrid, i és líder al seu grup a la Champions League. En les últimes setmanes, però, els blaugranes han perdut contra el Shakhtar Donetsk a la Champions i va perdre el Clàssic contra el Real Madrid.

Després de la reunió de la comissió delegada de la junta directiva del Barça, doncs, el missatge és de confiança en Xavi. A més, creuen que aquesta aturada de seleccions servirà per recuperar a jugadors importants com Frenkie de Jong, que ja estarà disponible per jugar el proper partit de Lliga contra el Rayo Vallecano, i també perquè futbolistes que surten de lesions com Pedri, puguin agafar la forma física.

Així doncs, des de dins la reunió de la comissió delegada de la junta el missatge és de confiança en l'entrenador Xavi Hernández, de suport al tècnic blaugrana i de tranquil·litat, tot i el mal joc. Entre d'altres coses perquè els resultats, tot i ser dolents perdre contra el Shakhtar, el Clàssic i que costa remuntar contra un equip com l'Alabès que encara no ha guanyat fora de casa, tampoc son catastròfics. El Barça està viu a la Champions sent primer de grup i està a només quatre punts del líder a la Lliga, així que des de la junta directiva el missatge és de tranquil·litat amb Xavi Hernández.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00