Sociedad

Alba Alfageme, psicòloga: "Pel benefici col·lectiu, necessitem que els homes es plantegin els seus privilegis"

Ràdio Girona organitza la cinquena edició del "Amb veu de dona" a la PIMEC Girona

La directora de Ràdio Girona entrevista a la psicòloga Alba Alfageme

La directora de Ràdio Girona entrevista a la psicòloga Alba Alfageme / BAF

Girona

Aquest dimecres la seu de la patronal PIMEC Girona ha acollit la cinquena edició del "Amb veu de dona" organitzat per Ràdio Girona. L'obertura ha anat a càrrec de la presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries, Maria Rosa Agustí, que ha reivindicat espais com aquest per "formar tribu" i ha recordat que la seva associació fa 30 anys que treballen perquè la veu de les dones cada vegada se senti més. A continuació, ha tingut lloc la taula rodona amb tres dones emprenedores: Roser Martínez, dissenyadora de joies; Marta Vila, de Uau by Marta Vila, dedicada a l’educació canina i Marta Tresserra, fundadora d‘Edagua Solutions i Nauma Cosmetics. Totes tres han parlat de la seva experiència i han compartit consells a l'hora d'emprendre.

La jornada ha continuat amb l'entrevista a la psicòloga especialitzada en gènere, Alba Alfageme, que ha posat el focus en la síndrome de la impostora i com treballar per avançar cap a la igualtat. Li han agafat el relleu Clara Rives, responsable del Programa Carretera i de l'outlet social Fora de Sèrie, amb seu a Blanes, i Núria Martínez, directora de la Fundació Drissa, que han format la taula "Dones que lideren projectes en l'àmbit social". Les dues entitats tenen un equip de direcció format íntegrament per dones.

A continuació el torn ha estat per la directora d'Area de Negoci de CaixaBank, Rut Rispau, que ha parlat de la forma d'organització i promoció de l'entitat, basat en la meritocràcia, a més de la seva experiència pròpia. En la recta final de l'acte ha pres la paraula Assumpció Vila, presidenta del consell social de la Universitat de Girona i ha tancat la jornada Núria Vergés, directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els treballs de la Generalitat.

Podeu recuperar totes les ponències, aquí:

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00