Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Mariona Caldentey: "Serà un Clàssic molt competit, però intentarem imposar el nostre joc"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb la jugadora del FC Barcelona a dos dies del partit contra el Real Madrid a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Mariona Caldentey: "Serà un Clàssic molt competit, però intentarem imposar el nostre joc"

Mariona Caldentey: "Serà un Clàssic molt competit, però intentarem imposar el nostre joc"

07:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700228050968/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge es disputa el Clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid de la Lliga F. I per primera vegada es jugarà a Montjuïc, a l'estadi Olímpic Lluís Companys. Actualment, les blaugranes son líders de la Lliga amb 24 punts i les blanques son segones, amb tres punts menys que el Barça.

El gran dubte de cara al Clàssic és si podrà jugar la capitana Alexia Putellas, que va ser substituïda a la mitja part del partit de Champions League contra el Benfica per unes molèsties al genoll esquerre, operat fa uns mesos. Avui, a dos dies d'aquest FC Barcelona - Real Madrid, Alexia Putellas ha entrenat al marge del grup i caldrà esperar a l'entrenament de demà a Montjuïc per saber si està disponible o no per aquest Clàssic de la Lliga F.

El de diumenge serà el primer partit que el FC Barcelona femení jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i de moment la venda d'entrades està anant a un gran ritme: ja se n'han venut prop de 40.000. A la prèvia d'aquest Clàssic al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb una jugadora del FC Barcelona, Mariona Caldentey.

Un Clàssic competit

"El Clàssic sempre és un partit especial per qualsevol culer. Sempre és un partit molt emotiu i emocional i crec que la part mental és molt important, de no estar sobreexitades, portar el partit on volem, amb el control de la pilota. Serà un Clàssic competit, però nosaltres intentarem imposar el nostre joc", ha analitzat Mariona Caldentey als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha destacat que l'equip està preparat per afrontar el partit: "en els últims partits hem anat fent bastants canvis, tothom està preparat i enxufat. Arribem en un punt òptim i estem preparades per rendir".

Per altra banda, Mariona Caldentey ha destacat el paper important que jugarà l'afició al Clàssic d'aquest diumenge: "estem amb moltes ganes de trobar-nos amb la nostra gent a Montjuïc. Tan de bo la resposta sigui tan bona com ha estat sempre al Camp Nou. Estem amb ganes de guanyar, jugar bé i rendir perquè la gent s'ho passi bé amb nosaltres". Finalment, la jugadora del FC Barcelona ha enviat un missatge a l'aficio´: "sempre ens han demostrat que ens donen suport, que estan amb nosaltres a cada partit i esperem el mateix per aquest diumenge. Animo a tothom a que vingui. En tenim moltes ganes i espero seguir celebrant bones notícies i bons resultats".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00