Sociedad

Controlat l'incendi a la Zona Franca de Barcelona

El foc afecta una planta de residus i en un primer moment ha generat una gran columna de fum que s'ha pogut veure des de bona part de la ciutat i d'altres poblacions del Baix Llobregat

Incendi en una nau d'Ecoparc a la Zona Franca / ACN

Barcelona

Els bombers han controlat prop de les dues de la tarda el foc que crema en una planta de residus de la Zona Franca des d'aquest matí. És més visual que greu. Segons han explicat els bombers de Barcelona, no hi ha ferits ni tampoc es veu afectat el normal desenvolupament de les operacions a l'aeroport del Prat. L'incendi crema una nau d'Ecoparc a la Zona Franca de la capital catalana on es fa gestió de residus.

El material que es tracta a la planta genera força fum, que durant les primeres hores de l'incendi s'ha pogut veure des de diferents barris de Barcelona. Segons el Cap d'Unitat dels Bombers de Barcelona, Víctor Molinet, l'estructura de la nau ha col·lapsat en dos punts en un primer moment, però no afecta la resta de l'edifici. Molinet diu que l'extinció del foc pot trigar hores perquè hi ha material a la coberta que és difícil d'atacar.

L'objectiu dels bombers ha estat des del primer moment acotar l'afectació del foc a la nau on s'ha iniciat l'incendi. En un primer moment, s'ha confinat per precaució el personal de les empreses properes tot i que el fum que ha generat el foc no era tòxic. El Port de Barcelona ha activat el seu pla d'autoprotecció en fase d'alerta en un primer moment. En l'extinció del foc hi treballen una vintena de dotacions dels Bombers de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00