Sociedad

Un mort en una explosió a Lliçà d’Amunt

També hi ha un ferit greu i un altre lleu

Arxiu: Bombers, Guàrdia Urbana i tècnics sanitaris treballant

Barcelona

Una persona ha mort aquesta tarda arran d'una explosió en un habitatge de Lliçà d'Amunt, al Vallès Oriental. Fonts policials han explicat a SER Catalunya que també hi ha dos ferits que han estat hospitalitzats: un en estat greu i un en estat lleu. La investigació centra les sospites en una caldera de gasoil. Ha passat en una planta subterrània del domicili, situat al carrer de les Roselles. Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat deu dotacions i han donat per controlat el foc cap a quarts de quatre de la tarda, una hora després de rebre l’avís.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00