Baloncesto

L'Uni reneix a Europa

Les d'Antoja sumen cinc victòries en cinc partits a l'Eurocup mentre el Girona rep l'OK per començar a construir la Ciutat Esportiva

ESPORTS 23/11 AQUI GIRONA

ESPORTS 23/11 AQUI GIRONA

15:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700751853801/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

Ahir l'Uni Girona va renéixer a Fontajau i va respondre amb contundència als dubtes que s'havien generat a partir de la derrota del diumenge davant l'Araski amb la victòria davant el Gorzow polonès per 94-68, la cinquena de la temporada a l'Eurocup, una competició en la qual continuen invictes.

Cinc victòries i cinc partits per l'Uni a Europa, que malgrat arribar a perdre per 12 punts de diferència al primer quart va reaccionar i va passar per sobre el Gorzow, la millor medicina per dissipar els dubtes que s'havien generat. Ahir, l'Uni va mostrar dues cares, la primera meitat entrant tard al partit i amb falta de contundència al joc interior, però una segona que es va apropar molt a la millor versió que ha mostrat mai aquest equip amb Antoja al capdavant. Queda només una jornada per acabar la fase de grups de l'EuroCup i l'Uni ara mateix és el quart equip amb millor registre a la competició amb un balanç de +87 com a average.

A banda del post del partit que es va disputar ahir a Fontajau també parlem de la ciutat esportiva del Girona, que ha rebut l'ok per part d'urbanisme i el club espera que abans de finals de gener comencin ja a construir-se els dos primers camps que corresponen a la primera fase. Amb aquest pas endavant es calcula que el primer equip podria traslladar-se al complet al nou centre logístic per començar la temporada que ve. També sentim a Quique Cárcel parlar d'Oriol Romeu, Pablo Torre o el moment de l'equip.

Per últim, el director esportiu de l'Escala, Toni Sánchez, ens valora el fitxatge d'Aday Benítez com a tècnic del conjunt de l'Alt Empordà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00