Fútbol

Repartiment de punts en un partit a tomba oberta entre Girona i Athletic

Els de Míchel s'han posat per davant al marcador amb gol de Tsygankov, però Iñaki Williams ha igualat el partit en un contraatac de llibre

ESPORTS 28/11 AQUÍ GIRONA

ESPORTS 28/11 AQUÍ GIRONA

16:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701183989394/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Girona i l'Athletic de Bilbao han empatat 1-1 a Montilivi en un autèntic partidàs entre dos equips disposats a atacar i oferir espectacle. Tsygankov ha avançat als de Míchel, però un contraatac de manual ha permès a Wiliams empatar. Els de Míchel, que rebran dissabte al València, són colíders empatats a 35 punts amb el Madrid, a deu de sortir de la zona Champions.

L'Athletic, un conjunt que en aquesta lliga ha marcat 9 gols entre el minut 0 i el 30 de tots els partits, ha sortit amb tromba a Montilivi, on al minut quatre Guruzeta ha tingut una oportunitat claríssima per poder posar als seus per davant, però el davanter, que s'ha quedat sol davant Gazzaniga, ha xutat a les mans del porter. El primer quart d'hora ha estat pels visitants, intensos i amb una pressió asfixiant a camp contrari que impedia al Girona poder sortir amb l'esfèrica controlada. Als de Míchel els costava poder trobar als seus millors homes entre línies, però una acció de Miguel, que ha centrat al cor de l'àrea i Stuani ha rematat alt, ha fet despertar als blanc-i-vermells. Un minut després l'uruguaià, avui titular per la lesió de Dovbyk, l'ha tornat a tenir, però Unai Simón amb una excel·lent intervenció, ha evitat el primer. Els minuts posteriors hi ha hagut intercanvi de cops per part dels dos equips, però Gazzaniga, avui molt segur i atent, ha blocat i desviat a córner en dues ocasions.

La tònica de la segona meitat no ha estat massa diferent, lluny del conformisme habitual present en molts partits en aquesta lliga, els dos equips estaven disposats a deixar-ho tot sobre la gespa per aconseguir els tres punts. La convicció i personalitat amb la qual juga el Girona fa que, probablement inconscientment, els seus rivals tinguin la por al cos permanentment davant els múltiples recursos per poder fer mal en qualsevol instant. Sávio ja havia amenaçat a la primera meitat i abans d'arribar a l'hora de joc una acció associativa amb Miguel ha acabat amb gol de Tsygankov. El brasiler ha rebut al vèrtex de l'àrea i ha posat una centrada rasa i tensa a la que no ha arribat Stuani, però sí el "8", que després de controlar per acomodar-se l'esfèrica a l'esquerra ha batut per sota a Unai Simón. El Girona ha tingut opcions de poder sentenciar, però el principal perill dels de Valverde era al contraatac i després d'una acció no finalitzada a camp rival l'Athletic ha pogut còrrer i Williams ha marcat el gol de l'empat al rebre a la frontal una gran assistència de Sancet. Ha estat un cop dur pel Girona, que malgrat això ha tornat a sobreposar-se i ha acabat tancant a l'Athletic a l'àrea rival, però sense l'encert d'altres dies i sense una referència a dalt.

Fitxa tècnica:

Girona: Gazzaniga; Arnau (Yan Couto, min.68), Èric Garcia, Blind, Miguel Gutiérrez; Yángel Herrera (Ibra Kebé, min.84), Aleix Garcia, Iván Martín (Pablo Torre, min.76); Tsygankov (Valery, min.84), Sávio; i Stuani (Portu, min.68).

Athletic Club: Unai Simón; De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue; De Galarreta (Ander Herrera, min.80), Vesga; Iñaki Williams (Adu Ares, min.89), Sancet (Unai G, min.89), Nico Williams (Berenguer, min.80); i Guruzeta (Raúl García, min.73).

Gols: 1-0, min.55: Tsygankov, 1-1, min. I.Williams.

Àrbitre: Melero López (comitè andalús). Ha amonestat als locals Blind (58') i als visitants Guruzeta (51').

Estadi: Montilivi. Partit corresponent a la catorzena jornada de Lliga de Primera Divisió disputat davant 13123 espectadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00