Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Així seran les llotges VIP del Nou Camp Nou

Bernd Reichard, director general de la Superlliga, va estar a la llotja de Montjuïc

Així seran les llotges VIP del Nou Camp Nou

Així seran les llotges VIP del Nou Camp Nou

07:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701345743269/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça va rebre tres visites molt importants a la llotja dimecres passat. La més mediàtica, la de Bernd Reichard, director general de la Superlliga, un mes abans de la sentència del Tribunal de Luxemburg que haurà de clarificar si el projecte engegat pels clubs més grans del continent té acollida dins del marc del futbol actual.

Més enllà de Reichard hi ha dues personalitats del món de l'esport-espectacle que també eren presents a la llotja de Montjuic durant el partit contra el Porto: Shervin Mirashevi, director general de Legends i Jesús Bueno, el director general de Legends a Espanya i Portugal.

Legends és l'assessor comercial del Nou Camp Nou. L'empresa nord-americana és l'encarregada de crear tot el model d'explotació de l'Estadi blaugrana. O el que és el mateix, l'empresa que ha dissenyat el pla perquè el feu blaugrana generi 346 milions d'euros anuals. Legends, companyia de referència al seu sector, també és l'encarregada d'explotació del Santiago Bernabéu i l'organitzadora del Soccer Champions Tour, la gira nord-americana que va enfrontar enguany Barça i Madrid a Las Vegas.

L'empresa dirigida per Mirashevi, present a la llotja blaugrana, ha elaborat un ambiciós pla pel Nou Camp Nou a partir del qual el Barça incrementarà totes les partides d'ingressos de l'estadi.

Els ingressos per abonats creixeran un 23% (de 41 a 50 milions) i els de ticketing un 26% (de 58 a 73,8). El Museu passarà de generar 41 a 79,7 milions. Però la gallina dels ous d'or, I aquí on Legends és especialista, és l'apartat VIP i l'Hospitality.

Fins abans de la demolició, Camp Nou tenia 1.765 seients VIP.: 1.134 d'Hospitality i 631 en llotges privades. Aquests seients generaven 24 milions d'euros anuals. La projecció i recomanació de Legends al club al 2025 és crear més de 7.557 VIP. 3.878 seients individuals, 1.580 butaques distribuïdes en 285 llotges privades. A part, el club tindrà 2.099 seients que són reconvertibles: és a dir, contra el Madrid seran VIP i contra el Getafe, normals. Aquestes butaques de privilegi suposen el 5,2% de l'estadi (7% incloent els "seients reversibles"). Als altres estadis la proporció de VIPS és del 15% de la capacitat total.

La proposta que fa Legends és que hi hagi llotges de 12 persones, "lodges" de 4 i seient VIPS individuals que aniran dels 6.000 als 13.000 € per cap/temporada. El club ja ha començat a trucar a individuals I empreses per vendre aquestes localitats sobre el paper. Això en total generarà 76 milions d'euros. Els responsables de treure suc al Nou Camp Nou ja treballen colze a colze amb el Barça.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00