Fútbol

El Girona lidera un nou cap de setmana d'alegries per la ciutat

L'uruguaià, amb un doblet en els últims deu minuts, ha firmat una victòria que situa als de Míchel com a líders de Primera Divisió

ESPORTS 04/12 AQUI GIRONA

ESPORTS 04/12 AQUI GIRONA

19:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701702296720/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

Stuani ha aparegut per enèsima vegada per fer embogir Montilivi certificar remuntada de líder per guanyar al València per 2-1. L'uruguaià, que en els últims deu minuts ha firmat un doblet amb dues assistències de Couto, ha donat la dotzena victòria de la temporada al Girona, que a l'espera del que faci el Madrid aquesta tarda es torna a col·locar líder de la Primera Divisió. Al Girona li costava molt poder trobar els seus jugadors desequilibrats per dins. La lesió de Yángel Herrera només començar ha fet que Míchel donés l'oportunitat a Pablo Torre, que s'ha mostrat amb ganes de demostrar, però a qui li ha costat molt poder trobar la manera de desequilibrar. El recurs constant durant la primera meitat ha estat el de buscar a Tsygankov perquè tingués l'u contra u amb Yarek, a priori, el costat més dèbil dels de Baraja, però l'ucraïnès, poc precís com tot l'equip a camp rival, no ha acabat de generar el que sol fer per norma general. Dovbyk ha tingut una de clara dins l'àrea, però Mosquera i Paulista, sòlids i imperials, han evitat que el remat fos en plenes condicions. Pels valencians, que s'han plantat a Montilivi amb un bloc completament baix i buscant les transicions, qui més ha aparegut ha estat Fran Pérez, que ha superat en un parell d'accions a Èric Garcia, però no ha pogut culminar amb èxit les opcions. Només començar la segona meitat Aleix Garcia, interpretant que s'havien de trobar solucions, ho ha intentat des de la frontal de l'àrea, però el seu xut, benintencionat, l'ha rebutjat Mamardashvili. Un parell de minuts després ha tornat a aparèixer, salvador, el porter del València, en un nou intent del capità, que ha rematat des del punt de penal, però el georgià s'ha erigit de nou per aguantar el 0-0. El futbol no entén de justícia i el València, que no havia xutat a porteria, s'ha trobat amb un regal amb forma d'errada espectacular de David López, que ha aprofitat a les mil meravelles Hugo Duro per plantar-se davant Gazzaniga després d'una cursa de més de vint metres en conducció i definir per sobre amb una classe magistral. El gol ha fet que el plantejament del València fos encara més exagerat i Baraja, amb una declaració d'intencions, ha fet entrar a Diakhaby per defensar el resultat, però això tampoc ha frenat al Girona, que amb Montilivi empenyent, estava disposat a posar setge a la porteria rival fins al xiulet final. Sense trobar el camí del gol el recurs fàcil de Míchel era evident, recórrer a Cristhian Stuani, que no ha fallat a la seva cita amb el gol. Mamardashvili li ha negat en la primera oportunitat, però no en la segona, on l'uruguaià ha col·locat la punta de la bota al segon pal per enviar al fons de la xarxa una centrada de Yan Couto. Això era al minut 83, però l'acció, pràcticament idèntica, s'ha repetit només uns minuts més tard, a dos pel final. El brasiler, aprofitant el cansament del rival, sotmès durant pràcticament vuitanta minuts, ha desbordat de nou per banda i ha posat una centrada excel·lent al cor de la petita, on l'emperador de Montilivi ha tornat a guanyar la partida a la parella de centrals per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer embogir per complet a Montilivi.

Fitxa tècnica:

Girona: Gazzaniga; Èric Garcia, David López (Stuani, min,75), Blind, Miguel Gutiérrez; Yángel Herrera (Pablo Torre, min.13) (Yan Couto, min.80), Aleix Garcia, Tsygankov, Iván Martín (Portu, min,80), Sávio; i Dovbyk.

València: Mamardashvili; Thierry Correia, Mosquera, Gabriel Paulista, Yarek (Jesús Vázquez, min.89); Javi Guerra, Pepelu, Foulquier (Ammallah, min.84), Fran Pérez (Diakhaby, min.66); Diego López (Canós, min.84); i Hugo Duro (Yaremchuk, min.84).

Gols: 0-1, min.57: Hugo Duro, 1-1, min.83: Stuani, 2-1, min.88: Stuani.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (comitè gallec). Ha amonestat als locals Blind (36'), Sávio (92') i als visitants Yarek (61'), Hugo Duro (77'), Paulista (96')

Estadi: Montilivi. Partit corresponent a la 15a jornada de Primera Divisió, disputat davant 13343 espectadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00