Sociedad

Puigdemont a la celebració dels 90 anys de Ràdio Girona: "Fer plans a nivell personal més enllà d'una setmana no és prudent"

L'expresident assegura que li preocupa més la seva tornada a nivell "polític" que personal i manté que no fa plans a més d'una setmana vista perquè les coses canvien d'un dia per l'altre

Entrevista Carles Puigdemont. Especial 90 aniversari Ràdio Girona

Entrevista Carles Puigdemont. Especial 90 aniversari Ràdio Girona

09:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702228556830/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A les portes del primer debat sobre la Llei d'Amnistia al Congrés dels Diputats, l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que ara està més preocupat pels efectes polítics de la situació actual i la seva possible tornada a Girona, que de l'impacte que això tindrà a nivell personal. Ho ha dit en una entrevista al programa especial del Tot És Comèdia que s'ha fet aquest diumenge amb motiu dels 90 anys de Ràdio Girona.

Puigdemont ha assegurat que fer plans a nivell personal a més d'una setmana vista no és prudent i perquè s'ha demostrat, diu, que en només una setmana les coses poden canviar de manera radical. El també exalcalde de Girona, ha estat entrevistat per Màxim Castillo aquest diumenge en una conversa en la que ha recordat els seus temps a l'ajuntament de la ciutat i també l'època de periodista, que va viure precisament, a Ràdio Girona.

Entrevista Carles Puigdemont. Especial 90 aniversari Ràdio Girona

09:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702228556830/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A la programació especial de l'aniversari de Ràdio Girona també hi han sigut el conseller de Recerca i Universitats i també exalcalde de Girona, Quim Nadal; l'actual alcalde gironí Lluc Salellas. També hi han passat altres personalitats del món de la cultura i l'esport.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00