Sociedad

Torroella de Montgrí exercirà l'acusació popular en el cas de la dona trobada morta dins d'un cotxe

El consistori ha convocat un minut de silenci aquest dilluns a les 7 de la tarda i ha decretat dos dies de dol al municipi

Arran de l'accident de La Seu d'Urgell s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, a banda dels bombers i de l'helicòpter medicalitzat del SEM.

Torroella de Montgrí

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) exercirà l'acusació popular en el cas de la dona morta a ganivetades dins un vehicle. L'alcalde, Jordi Colomí, espera que la investigació dels Mossos permeti resoldre el crim "com més aviat millor". "En una societat com la nostra, basada en la convivència, la cultura i l'entesa, és una situació que com a municipi aspiràvem a no viure mai", ha subratllat. Colomí ha reiterat la condemna "profunda" que l'Ajuntament fa del crim, ha recordat que al vespre s'ha convocat un minut de silenci i s'ha posat a disposició de la família de la víctima - estan en contacte amb el seu germà- per allò que els calgui. La dona feia deu anys que vivia a Torroella i constava empadronada des del 2014.

La víctima és una dona, d'uns 45 anys. Els mossos van trobar el seu cadàver amb signes de violència dins d'un cotxe al voltant de les 12 del migdia del diumenge. El vehicle estava a camí secundari, proper a l'Estartit, a la zona de la gola del Ter. El jutjat d'instrucció 3 de la bisbal està dirigint la investigació, que ha d'aclarir els fets, i el jutge ha declarat secret de sumari. No consta cap denúncia prèvia entre la víctima i la seva parella. Aquest dilluns, a les 7 de la tarda, l'ajuntament ha convocat un minut de silenci per condemnar els fets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00