Sociedad

La versió alternativa de 'Zorra' protagonitzada per l'altra Isabel Díaz Ayuso que arrasa a xarxes: "¿No podem enviar aquesta a Eurovisió?"

El programa 'Polònia' de TV3 aprofita el boom de 'Zorra' per crear la seva pròpia versió

La versió alternativa de 'Zorra' protagonitzada per l'altra Isabel Díaz Ayuso que arrasa a xarxes: "¿No podem enviar aquesta a Eurovisió?"

La versió alternativa de 'Zorra' protagonitzada per l'altra Isabel Díaz Ayuso que arrasa a xarxes: "¿No podem enviar aquesta a Eurovisió?"

00:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707477962126/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Fa prop d'una setmana, concretament dissabte passat, el duet valencià Nebulossa donava la sorpresa i guanyava el Benidorm Fest. Tot i que no partia com una de les grans favorites a la victòria final, la seva proposta va acabar imposant-se a altres com les de St. Pedro i Sofia Coll. Tot això gràcies a Zorra, un tema que s'ha convertit en un autèntic himne tant a Espanya com a la resta del vell continent. D'aquesta manera, el grup liderat per Mery Bas i Mark Dasousa representarà el nostre país el proper mes de maig al Festival d'Eurovisió que tindrà lloc a Malmö (Suècia).

Una cançó que no obstant ha generat una gran polèmica en cert sector de la població espanyola, que no comprèn que portem a Eurovisió una cançó que comparteixi aquest missatge amb la resta del continent. Des del cantant Manu Tenorio, que ha qualificat aquesta cançó de groller, fins al mateix Partit Popular de Madrid, que assegura que el tema "banalitza els insults i la violència verbal". Aprofitant l'èxit d'aquesta cançó, i que el Partit Popular d'Ayuso ha carregat contra aquesta, el programa d'humor satíric de la TV3 Polònia n'ha creat una versió alternativa protagonitzada per la seva pròpia Isabel Díaz Ayuso.

Així sona 'Fatxa'

En aquesta ocasió, Polònia ha decidit canviar el 'Zorra' de Nebulossa pel 'Facha' d'Isabel Díaz Ayuso. Tot i que la base musical és la mateixa, les lletres d'una cançó i una altra varien considerablement. En aquest nou videoclip, en què podem veure tant la líder del PP de Madrid com José Luis Martínez-Almeida i José María Aznar, la versió alternativa d'Isabel Díaz Ayuso reconeix que l'anomenen 'fatxa' constantment: "Diuen que sóc només una fatxa i que d'esquerres ni borratxa. Sóc del PP l'ovella negra, encara que per a ovella ja hi ha Almeida".

A continuació, la política parla sobre la seva gestió al capdavant de la Comunitat de Madrid i els múltiples projectes que té pensats per a la capital: “Tindrem la Fòrmula 1, un Disneylàndia a Neptú i aquí no tindràs mai sequera perquè hi haurà bous a Gran Via ". Tot això perquè, fa tot just uns dies, va atribuir la sequera que està patint Catalunya al fet que hagin tancat les places de bous: “Després del tancament de les places de bous han arribat la sequera i el control polític”.

"Moriu d'enveja fills de fruita"

Després de posar en valor la gestió, l'altra Isabel Díaz Ayuso assegura que el seu moment ja ha arribat. Tot això mentre José Luis Martínez-Almeida i José María Aznar li pregunten què faran llavors amb Alberto Núñez Feijóo. Tot i això, la presidenta del PP de Madrid els insta que deixin de preguntar i que li donin suport si no volen acabar en una residència. Atès que es pronuncia per primera vegada sobre la sanitat, la protagonista d'aquest videoclip lamenta que li diguin fatxa per fer hospitals i que aquests no funcionin com haurien de funcionar. També per dir que sumaria amb Vox, cosa que encara la fa més fatxa per a algunes persones.

Tot i això, ella segueix venent el seu model com un gran èxit: "Tindré les meves Olimpíades, a Chamberí posaré la NASA, Madrid-Dakar serà la ruta, moriu d'enveja fills de fruita". Per tot això, i després de mostrar tot el que farà en un futur proper, l'altra Isabel Díaz Ayuso crida al vot: "Veniu sortiu a votar. Escolliu llibertat o uns peus de ciment". Mentrestant, José María Aznar parla sobre l'ascens de la seva companya dins del PP: "Si puja en vots ens és igual, que ser fatxa ja no és mortal menys si ets al Zendal". Finalment, la versió alternativa d'Ayuso reconeix estar orgullosa de ser façana perquè estic l'ha ajudat a anar escalant dins del partit fins al punt de convertir-se en la gran carta electoral.

David Justo

David Justo

(Astrabudua, 1991) Periodista especializado en tecnología y buscador de historias virales e inverosímiles...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00