Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de l'empat del Barça contra el Granada

Lluís Flaquer posa notes a l'empat a tres del FC Barcelona a Montjuïc contra el Granada

Les notes de l'empat del Barça contra el Granada

Les notes de l'empat del Barça contra el Granada

01:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707741149241/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha empatat 3-3 contra el Granada en partit de Lliga a Montjuïc. El conjunt blaugrana s'ha avançat amb un gol de Lamine Yamal, però el Granada ha remuntat el partit. Robert Lewandowski l'ha empatat, el Granada s'ha tornat a posar per davant i Lamine ha marcat el seu segon gol per posar el definitiu 3-3 al marcador. Al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Flaquer ha posat les notes al partit.

Excel·lent: Lamine Yamal

"Als seus 16 anys, s'ha posat el club a l'esquena. El seu partit d'ahir és de traca. Marca dos gols, en genera un parell més, dribla, assisteix i, en un context tan complicat, no s'amaga, sempre s'ofereix. Sisè partit de titular i la convicció que el Barça ja són Lamine i 10 més. El Barça té un tresor. En un club on tot és fosc, Lamine Yamal, als seus 16 anys, sembla l'únic capaç d'aportar llum".

Notable: Lamine Yamal

"Als seus 16 anys, és el líder de l'equip. La seva temporada és el més engrescador que ha passat al Barça en els darrers temps. Té edat per jugar a la consola, però ell ja ha fet mèrits per ser portada de videojoc. En un equip escàs de talent, el seu futbol és una benedicció, fins al punt que la pissarra de Xavi, en molts moments, es redueix a pilotes a Lamine. El Barça té una joia. En un club on tot és tristot, Lamine Yamal, als seus 16 anys, sembla l'únic capaç de fer-nos somriure".

Progressa adequadament: Lamine Yamal

"Als seus 16 anys, és l'ànima del Barça. El seu futbol és un punt d'esperança. Quan aixeques la mirada i veus el futur, el que t'engresca és Lamine. El Barça ha de créixer al seu voltant, fer de Yamal el pal de paller del nou projecte. Està assumint una responsabilitat que, per edat, no li pertoca, però pot ser un dels avals per a convèncer al que hagi de ser nou entrenador. Senyor X, tindrà vostè l'oportunitat de fer créixer la joia de La Masia. En un club on molt s'enfonsa, Lamine Yamal, als seus 16 anys, pot ser una taula de salvació".

Suspens: tot el que no sigui Lamine Yamal

"Als seus 16 anys, és el termòmetre de l'equip. Que Lamine sigui qui aixeca el públic, qui no es cansa d'intentar-ho, qui no s'amaga, qui no para de demanar pilotes parla molt i molt bé d'ell... i retrata a la resta. En un equip amb Ter Stegens, Frenkies, Pedris, Gundogans, Raphinhes o Lewandowskis, un futbolista juvenil hauria de ser una nota a peu de pàgina, no pas un titular a quatre columnes. Lamine hauria de ser focus de futur, no pas de present. Sort de Yamal. Als seus 16 anys, el seu futbol permet difuminar la realitat d'un Barça grotesc".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00