Sociedad

Un caçador fereix greument un ciclista en una zona boscosa de Forallac, al Baix Empordà

L'incident s'ha produït aquest diumenge en un punt que està habilitat per fer-hi batudes. La víctima estava fent un reconeixement per una cursa de BTT que s'ha de fer a la zona el mes de març.

Un caçador fereix greument un ciclista en una zona boscosa de Forallac, al Baix Empordà

Un caçador fereix greument un ciclista en una zona boscosa de Forallac, al Baix Empordà

01:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707731889374/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

L'accident va passar als boscos de Fitor, al terme municipal de Forallac (Baix Empordà), diumenge poc abans de les 10 del matí. Es tracta d'una zona boscosa força densa i plena de corriols i el caçador, un home de 52 anys que ha donat negatiu al test d'alcoholèmia, assegura que va confondre el ciclista amb un senglar.

Entre altres coses, la investigació haurà de determinar si la zona de batuda estava degudament senyalitzada o si el ciclista va cometre algun tipus d'imprudència. Segons fonts pròximes al cas, els caçadors han declarat que el van advertir que estava circulant per una zona de batuda de senglar, li van demanar que reculés i es va ficar per un corriol.

La víctima, de 54 anys, va rebre un tret a l'abdomen del qual es recupera a l'Hospital Josep Trueta, on segueix en estat crític i amb pronòstic reservat. A causa de les dificultats d'accés a la zona es van mobilitzar dos helicòpters, un de bombers i l'altre del SEM, que el va traslladar a l'hospital. Els agents rurals van intervenir l'arma i juntament amb Mossos, han obert una investigació.

Fonts coneixedores de l'entorn de la víctima, que és membre de l'Associació Excursionista de Palafrugell (AEP), apunten que es tracta d'una persona molt experimentada en curses a muntanya i de BTT i que, de fet, quan va patir l'accident, estava fent els últims reconeixements per una cursa anomenada Garoina Extrema RoadBook BTT, que s'ha de fer el 17 de març.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00