Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si hi ha Lliga? Tot depèn de si el Barça guanya al Bernabéu"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la golejada del Barça contra el Getafe i la prèvia del Girona-Rayo amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Eloi Amagat

"Si hi ha Lliga? Tot depèn de si el Barça guanya al Bernabéu"

"Si hi ha Lliga? Tot depèn de si el Barça guanya al Bernabéu"

55:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708951830692/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona ha protagonitzat aquest cap de setmana el que ha estat possiblement un dels millors partits de la temporada, amb la golejada 4-0 contra el Getafe. Amb aquest triomf els de Xavi Hernández són segons a la Lliga, una posició que li pot prendre avui el Girona FC, que juga contra el Rayo Vallecano a Montilivi amb l'objectiu de trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives i només un punt dels últims nou possibles. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot amb el trident, avui amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Eloi Amagat.

"El Barça va ser molt capaç de fer molt petit a un Getafe, i això no és fàcil, és un bon símptoma", ha començat Jofre Mateu sobre la golejada del FC Barcelona, i Delmàs ha analitzat: "va ser un molt bon partit del Barça, molt complet, i això ha passat molt poques vegades. És complet del minut 0 al 90 i va aconseguir una porteria a zero, que l'hem vist molt poc aquesta temporada".

I la gran pregunta: hi ha Lliga? A l'espera del que faci el Girona aquesta nit contra el Rayo Vallecano, el Real Madrid és líder amb 65 punts, el Barça és segon amb vuit puts menys i el Girona tercer a un punt del conjunt blaugrana. "Tot depèn de que el Barça guanyi al Bernabéu", ha deixat clar Delmàs sobre si hi ha o no hi ha Lliga, mentre que Jofre Mateu ha dit que "si el Girona continua bé li donarà vida a la Lliga i el Barça apretarà".

El Girona vol recuperar les bones sensacions

Aquesta nit el Girona FC tornarà a jugar a Montilivi. Ho farà contra el Rayo Vallecano i amb l'objectiu de trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives i un punt dels últims nou possibles. "Aquesta temporada el Girona no ens té acostumats a encadenar dues derrotes seguides. És important tornar a Montilivi perquè l'afició ajudarà a l'equip a tallar la mala dinàmica", ha afirmat Eloi Amagat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha afegit: "és veritat que si ho analitzes han estat tres partits contra tres dels equips més grans de Primera Divisió i a la primera volta contra aquests equips sumes dos punts. S'ha de ser cuidadosos i tenir la tranquil·litat, que no entrin les pors i trencar-ho amb una victòria".

Per altra banda, Jofre Mateu ha destacat que "el Girona ha de mirar a dalt i ha de mirar que retalla punts al Madrid" perquè, segons ell, "per arribar a Champions ha de sumar el màxim de punts possibles i si mires al primer, serà difícil caure dels quatre primers classificats". I Àlex Delmàs ha afegit: "després de tres resultats negatius, tallar la dinàmica amb tres punts és vital".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00