Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Munir, pare de Lamine Yamal: "Sóc el pare més orgullós del món"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el pare del futbolista blaugrana després que Lluís Flaquer i Ramon Besa se l'hagin trobat, per casualitat, mirant la pancarta del seu fill a Barcelona

Munir, pare de Lamine Yamal: "Sóc el pare més orgullós del món"

Munir, pare de Lamine Yamal: "Sóc el pare més orgullós del món"

47:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1709127782531/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui Lluís Flaquer i Ramon Besa han anat a fer la secció de cada dimecres des de la pancarta, immensa, de Lamine Yamal que hi ha a la plaça Pius XII de Barcelona. A la pancarta el futbolista del Barça fa el gest de la seva celebració, el 304, que és el codi postal de Rocafonda, el seu barri, i hi apareix també el lema "el futur no espera". Però en un gir de guió inesperat, una casualitat absoluta, s'han trobat, observant la pancarta molt emocionat, al Munir, el pare de Lamine Yamal.

"Sóc el pare més orgullós del món", ha deixat clar Munir, el pare de Lamine Yamal als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha afegit: "tant de bo tots els nens i els pares segueixin el mateix camí". El pare de Lamine Yamal s'ha estat una estona mirant la pancarta del seu fill, molt emocionat, i ha dit: "no tinc paraules. Estic veient al meu fill més alt que jo".

"Estic orgullós com qualsevol ser humà, li dono gràcies a Déu per ser el que som", ha expressat un Munir molt emocionat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha deixat clar que no l'espanta tot el que està passant al voltant del seu fill des que juga al primer equip blaugrana. "No tinc paraules per això", ha repetit Munir, qui ha dit: "sento molt orgull i satisfacció com a pare, és molt fort, no es pot explicar amb paraules".

I finalment, el pare de Lamine Yamal ha volgut enviar un missatge. "Que tots els pares acompanyin als seus fills a on hagin d'acompanyar-lo. Per arribar a on ha d'arribar un nen, necessita que els seus pares l'acompanyin", ha sentenciat Munir, el pare de Lamine Yamal que ha atès els micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya després que Lluís Flaquer i Ramon Besa se l'hagin trobat, per casualitat, observant la pancarta del seu fill a Barcelona, prop del Camp Nou.

El tiet Abdul i el forn de pa amb una fotografia de Lamine

Avui també l'Adrià Albets ha anat al barri de Rocafonda de Mataró, on va créixer Lamine Yamal, i ha pogut parlar amb l'Abdul, el tiet de Lamine Yamal, que té un forn de pa a Rocafonda i a la porta hi té un dibuix del seu nebot, de Lamine Yamal, vestit amb la samarreta del FC Barcelona.

"Ho estem vivint amb normalitat i estem molt contents", ha deixat clar l'Abdul, parlant amb molt orgull sobre Lamine Yamal, qui ha afegit: "quan ell pot ve aquí, a veure la seva àvia, els tiets, cosins... està molt amb la família". I ha sentenciat que, quan veus una pancarta com la que hi ha de Lamine a Barcelona es va quedar "sorprès" i "sense paraules".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00