Sociedad

"El tall de l'AP-7 ha estat una demostració de la força conjunta de tot el Camp de Tarragona"

Els manifestants es traslladen a Mont-roig del Camp per continuar amb les protestes.

Protesta a l'AP7 / ACN

La pagesia i els moviments socials s'han unit per manifestar-se en contra dels macroprojectes al Camp de Tarragona i de les condicions que es viuen al camp: Unió de Pagesos i la Revolta Pagesa, al costat d'entitats com Aturem Hard Rock, Stop Creuers o l'esquerra independentista han tallat durant 24 hores l'autopista AP7 a l'alçada de Cambrils.

Els organitzadors valoren positivament la convocatòria, que ahir diumenge va arribar a reunir més d'un centenar de persones. Aquesta nit una vintena s'hi han quedat a dormir plantant tendes de campanya al costat dels tractors. Segons un dels protaveus, Eloi Redon, "les lluites són compartides per protestar per la gestió de l'aigua, del sòl agrícola i en contra dels macroprojectes que trinxen el territori i els camps". L'acte s'ha organitzat en menys d'una setmana i alerta que no serà l'únic: "aquesta és una carrera de fons, hem demostrat un petit tast de la força que té el Camp de Tarragona".

Abans de les nou del matí ja s'ha aixecat la protesta i els manifestants s'han dirigit en marxa lenta fins a Mont-roig del Camp, per continuar mostrant la disconformitat davant de l'ajuntament per l'aprovació inicial de la modificació del POUM que ha de permetre la compra-venda dels terrenys per ubicar la fàbrica de components de bateries per a cotxes elèctrics de Lotte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00