Sociedad

"El turisme esportiu és un dels grans pols d'atracció de visitants per Setmana Santa"

La FEHT preveu una ocupació del 80% durant les vacances

Ciclistes a la Costa Daurada. Fotografia: Patronat de Turisme de Salou / Cedida

Més de 40.000 persones faran estada a la Costa Daurada per Setmana Santa atretes pel turisme esportiu; Entre participants, equip tècnic i familiars generaran més de 145.000 pernoctacions a hotels, càmpings i apartaments.

Hi ha tres tornejos destacats: la Mare Nostrum Cup Easter de futbol, el Mundialito de futbol o la Costa Daurada Cup de futbol, que reuniran a gairebé 25.000 esportistes i generaran 100.000 pernoctacions a la Costa Daurada. A més, també es disputarà la Mare Nostrum Cup d’handbol, el Torneig TGN Bàsquet, el XIV MN Basket, el 2nPlus MN Basket, la Super Liga Pro 3X3 Spain de bàsquet, el 3r MNRink Hockey, la Copa Daurada de futbol, la Cambrils DanceSport de balls esportius o el Campionat de Catalunya d’escacs, entre d'altres.

Bones perspectives dels empresaris de cara a les vacances

La previsió d'ocupació total per vanaces ronda al voltant del 80% segons el portaveu de la Federació Empresarial d'Hosteleria, Xavier Guardià, que ha passat pels micròfons del programa "Aquí Camp de Tarragona". Hi haurà 76 hotels oberts, la qual cosa representa aproximadament el 75% del total de la planta hotelera de la demarcació, oferint unes 43.000 places de les més de 60.000 disponibles.

El turisme que aquests dies s’allotja en hotels bàsicament és nacional, del País Basc, Navarra i Aragó, francesos i també visitants internacionals que arriben d’Irlanda, Regne Unit, Països Baixos i França a través dels vols que operen a l’Aeroport de Reus

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00