Baloncesto

L'Uni, cap a Huelva amb la il·lusió de tornar amb la Copa

La capitana Sandra Ygueravide assegura que l'equip està "preparat i mentalitzat" per intentar arribar el més lluny possible

ESPORTS 20/03 AQUI GIRONA

ESPORTS 20/03 AQUI GIRONA

17:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710947132759/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

La copa pot ser un bon moment per reivindicar-se?: "La idea és sortir a guanyar i per fer-ho has d'anar partit a partit contra els millors equips. El primer és l'Estudiantes i el següent podria ser València. La nostra idea i la nostra ment és arribar a la final, però abans hi haurà molta feina".

La Copa, una competició especial: "La idea no és perdre a quarts, la copa és la més especial per a tots els equips i per a totes les aficions. Com representa tant a dins com a fora aquesta competició fa que tot sigui molt més especial. L'últim any es va veure una copa on va anar molta gent i es va gaudir moltíssim".

Molta experiència a la Copa: "El més important, sobretot, és gaudir-la. L'ambient és diferent el que vivim dia rere dia, jugar una copa és molt especial, sobretot tenir la mentalitat que podem competir a qualsevol equip. Estem allà per arribar a la final".

Una possible plaça d'Eurolliga que no és segura: "Aquest any, la copa és la quarta opció de les tres places que hi ha per accedir a l'Eurolliga. Una opció que per força respecte els altres anys: "Pot ser sí que es perd una mica de competitivitat, però en guanyar-la et fa aquesta sensació positiva en el tram final de temporada i sempre mantens l'opció de classificar-te fins al final de curs. No crec que li donis menys importància".

A banda de la capitana Sandra Ygueravide també va parlar Ainhoa López, que va analitzar diferents temes d'actualitat sobre la Copa de la Reina.

Les claus dels quarts: "Hem de fer el nostre partit, tenir la mentalitat clara que cada partit és un món. La Copa té aquesta gràcia, aquest format. I cada equip pot guanyar-te".

El vestidor, unit: "Els moments durs que hem passat ha fet que l'equip s'unís més i ara posem totes les forces disponibles per aquesta competició. Volem guanyar per donar alegries a la nostra afició que sempre està al nostre costat. Si volem arribar a la final, el nivell d'exigència serà molt alt i competitivitat. Tenim mentalitat guanyadora, com en el darrer enfrontament".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00