Sociedad

Dia mundial de l'aigua

El Consorci d'Aigües de Tarragona, EMATSA i Aigües de Reus analizen la situació a la demarcació als micròfons del programa 'Aquí Camp de Tarragona'

Joan Alginet, president del Consorci d'Aigües de Tarragona, Dani Rubio, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus i Nacho Garcia, Vicepresident de l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona.

"Tarragona és una zona amb molta resiliència davant de la greu situació de sequera que es viu a Catalunya, però malgrat tot treballem per una gestió cada dia millor i més responsable". És el que diu el president del Consorci d'Aigües de Tarragona, Joan Alginet, un dels convidats al programa monogràfic en motiu del Dia Mundial de l'Aigua, juntament amb Dani Rubio, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus i Nacho Garcia, vicepresident de l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona EMATSA.

Exemples del treball diari

Tots ells han explicat els diversos projectes que tenen ara mateix entre mans, com la connexió del CAT amb l'Espluga de Francolí aquest proper estiu, la recuperació de l'aigua de kilòmetre zero recuperant nous pous a Reus o la instal·lació de sensors per detectar fuites a Tarragona.

Són alguns dels molts exemples que han sorgit durant la conversa, durant la taula rodona emesa a l'"Aquí Camp de Tarragona", on també han remarcat que cal un gran concens per encaixar les diferents diferencies i sensibilitats que es mouen en la obtenció i distribució de l'aigua a la demarcació de Tarragona.

Aquí Camp de Tarragona Especial Dia Mundial de l'Aigua | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00