Fútbol

El Girona torna a la feina amb optimisme respecte als lesionats

Els de Míchel preparen ja el partit davant el Betis d'aquest diumenge a Montilivi

ESPORTS 26/03 AQUI GIRONA

ESPORTS 26/03 AQUI GIRONA

18:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711456411082/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Girona ha tornat avui a la feina a La Vinya per a preparar el partit d'aquest diumenge contra el Betis a Montilivi, on els de Míchel Sánchez volen continuar protegint el marge de punts, ara mateix de set, respecte al cinquè classificat, que avui és l'Atlético de Madrid.

Míchel Sánchez i el seu staff continuen molt pendents del que passi en els partits que disputaran els internacionals de l'equip, entre ells Ucraina, que ha inclòs a la convocatòria a Viktor Tsygankov, un dels que es va perdre el partit davant el Getafe per lesió. A banda de l'extrem, Miguel Gutiérrez, Yángel Herrera i David López tampoc van jugar, però hi ha optimisme al voltant de l'estat físic dels tres.

A més, entrevistem a Èric Pimentel, màxim golejador de l'Escala aquesta temporada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00