Sociedad

"Agafar el tren és una autèntica odissea"

Un grup de viatgers tarragonins s'ha organitzat per reclamar millores

Tren de Rodalies a Tarragona / ACN

Els viatgers de tren de Tarragona s'han organitzat en una plataforma per reivindicar millores a un servei que consideren que ha empitjorat molt en els darrers mesos, i qualifiquen d'"odissea" el fet d'arribar puntuals a la feina.

"Dignitat a les vies": així s'anomena aquest moviment que va començar de manera espontànea creant un grup de WhatsApp per informar-se els uns als altres de les incidències diàries, i que ara ja compta amb gairebé 200 persones que es queixen dels retards, de la manca de convois en hora punta i d'haver de fer de peu o assentats a terra el trajecte fins a Barcelona. Segons ha explicat al programa "Aquí Camp de Tarragona" una de les impulsores, Anna Gómez, "la situació és molt greu: no hi ha trens, estan en mal estat, no vénen a l'hora que toca i ningú ens informa de res. Porto cinc mesos sense arribar a  l'hora a la feina". Cada dia viuen situacions que els fan fins i tot plantejar-se canvis laborals per estalviar-se uns viatges que creuen que han empitjorat mol en els darrers mesos.

Properes accions

Aquest diumenge al migdia llegiran un manifest a les portes de l'estació de Renfe de Tarragona que clourà amb una xiulada al servei. També han reclamat una reunió amb l'ajuntament de Tarragona que encara no té data fixada i estan mantenint trobades amb els diferents partits: "volem un compromís ferm de millora, ara vénen eleccions i per tant és el moment".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00