Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El futbol base català està molt per sobre de la resta de països"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la 22ena edició del MIC amb Maite Colomer, directora del torneig, i Jaume Marcet

"El futbol base català està molt per sobre de la resta de països"

"El futbol base català està molt per sobre de la resta de països"

08:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712059824430/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta Setmana Santa s'ha celebrat la 22ena edició del MIC, el torneig internacional de futbol base que es disputa a Catalunya, a diverses poblacions de la Costa Brava. El FC Barcelona va guanyar la final del Sub-16 al Girona i ha superat a l'Espanyol en títols del torneig amb un total de 24. A més, La Masia continua tirant amb força perquè va arribar a tres de les quatre finals que disputava i les va guanyar totes tres. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb la Maite Colomer, la directora del torneig i amb Jaume Marcet, qui millor controla el futbol base blaugrana.

"El futbol base català està molt per sobre de la resta de països", ha destacat Jaume Marcet sobre aquesta edició del MIC, qui ha afegit: "veus a equips molt modestos de Catalunya que superen a clubs amb molt més nom i molt més potents". A més, la directora del torneig ha destacat: "estem molt contents i il·lusionats de com han anat les xifres. Hem obtingut xifres rècord amb un munt de coses".

Per altra banda, Maite Colomer ha explicat que, per aquesta edició del MIC "han passat jugadors molt bons i que se'n sentirà parlar en un futur no molt llunyà" i ha volgut posar de manifest la gran afluència de públic: "tots els estadis els hem anat omplint, sobretot passades les fases de grups. Anessis al camp que anessis estava fins a la bandera, a rebentar. I teníem la sensació que, si els camps haguessin tingut més aforament, també els hauríem omplert".

La directora del torneig Maite Colomer també ha analitzat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya el prestigi que ha aconseguit el MIC: "normalment tancàvem categories al gener o així i aquest any a l'octubre ja vam haver de començar a deixar equips fora. Si haguéssim tingut més instal·lacions a la zona hauríem posat més equips. Són ells que venen a demanar per participar, i això és molt important".

Finalment, amb Jaume Marcet hem parlat del paper que ha tingut el futbol base del FC Barcelona al torneig. "Tres categories han estat campiones, l'única que no l'infantil A que ha arribat a semifinals amb moltes baixes. Més enllà de guanyar o no, em quedo amb el nivell de joc, especialment del cadet A que va ser espectacular com van jugar", ha analitzat Marcet al 'Què t'hi Jugues!' qui també ha destacat: "em sorprèn el tema de l'Andorra que ha guanyat en dues categories i el nivell bastant discret d'alguns dels equips anglesos. També m'ha semblat curiós l'Atlètic de Madrid, que juguen igual que el primer equip i el Cholo, són molt resultadistes i molt reconeixibles".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00