Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Què passa amb els tiktokers que hi ha a la Ciutat Esportiva del Barça?

Amb Adrià Albets analitzem la situació després d'un vídeo protagonitzat per Íñigo Martínez que s'ha fet viral

Què passa amb els tiktokers que hi ha a la Ciutat Esportiva del Barça?

Què passa amb els tiktokers que hi ha a la Ciutat Esportiva del Barça?

08:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712060334749/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta setmana s'ha fet viral un vídeo d'Íñigo Martínez que, sortint de la Ciutat Esportiva del Barça, s'atura amb el cotxe, baixa i retreu a un jove que l'hagi insultat. Aquest incident va passar diumenge, després de l'entrenament del FC Barcelona, i Íñigo va avisar al vestidor que havia passat això, que l'havien gravat i que les imatges sortirien. El futbolista blaugrana explica que s'ha encarat amb un noi que l'insulta cada dia, i que sempre és el mateix.

Molts d'aquests joves que esperen els jugadors del FC Barcelona quan surten o entren a la Ciutat Esportiva Joan Gamper són sempre els mateixos, i alguns ja els coneixen des de fa molt temps. De fet, també hi ha hagut altres situacions amb diversos futbolistes com Leo Messi, Joao Cancelo o Samuel Umtiti, entre d'altres.

El que fan aquests joves és provocar situacions perquè passi alguna cosa i el seu vídeo es faci viral a les xarxes socials, ja que com més reproduccions tingui, més diners podran guanyar. Altres també porten samarretes o material per tal que els futbolistes els hi signin i després ho venen i n'obtenen un benefici.

Ja fa molts anys que s'arrossega aquest problema de seguretat. El FC Barcelona havia mantingut reunions amb l'Ajuntament i Policia de Sant Joan Despí, ciutat on hi ha la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i també amb els Mossos d'Esquadra per reforçar la presència policial en caps de setmana i festius. Tot i això, aquestes situacions continuen passant i té una solució complicada, ja que es tracta de la via pública i perquè, si no hi ha un insult racista o xenòfob o algun incident important, no es pot intervenir, només es pot advertir.

De fet, fa un temps a Lewandowski fins i tot li van robar un rellotge, que després van trobar, i a partir d'aquí el Barça va deixar de dir les hores i els dies que entrenava l'equip. Tot i això, aquests joves hi són absolutament sempre, inclús moltes vegades quan l'equip arriba de matinada després d'algun viatge.

Fa molts temps, almenys tres anys, que el club va donar instruccions clares als jugadors del FC Barcelona perquè no reparteixin material, que ni tan sols baixin la finestra del cotxe i que intentin mantenir la calma. La majoria ho compleixen, però de vegades és inevitable que es parin, entre altres coses perquè sortint de la Ciutat Esportiva hi ha un semàfor i molts futbolistes s'hi han d'aturar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00