Actualidad

Calonge tindrà tres llibreries més aquest 2024

El poble de llibres també tindrà una escola d'escriptura, dirigida per Lolita Bosch, que s'estrenarà per Sant Jordi

La Booktown de Calonge és un exemple d'emprenedoria.

La Booktown de Calonge és un exemple d'emprenedoria. / Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Una llibreria que tractarà temes d'història, una de natura i salut i una de costura i de treballs manuals. Són els tres locals que obriran durant aquest 2024 i que consolidaran Calonge com a poble de llibres. El projecte va arrencar fa dos anys amb l'obertura de set llibreries al municipi, de les quals una ha tancat. Segons l'alcalde, Jordi Soler, la clau està en l'especialització perquè "entre totes conformen un món enciclopèdic on el visitant hi pot trobar segur l'espai que gaudeixi més". Quan van obrir la convocatòria per les tres llibreries noves, van rebre 22 propostes. "Estem començant a ser reconeguts com a poble cultural i això ens enorgulleix" explica l'alcalde.

A més, també està previst que el municipi inauguri una escola d'escriptura, que dirigirà Lolita Bosch. Començarà el mes de maig, i que no està restringit a cap tipus d'edat ni de nivell i consta de quatre sessions a un preu de 120 euros. Per Sant Jordi, Bosch oferirà "un tast" d'aquesta iniciativa amb el taller 'L’escriptura sanadora'.

Un Sant Jordi de deu dies

A banda d'aquestes novetats, el poble té previst un Sant Jordi ple d'activitats que es faran entre el 18 i el 27 d'abril amb presentacions de llibres, xerrades i altres propostes complementàries. Durant aquestes jornades es podrà gaudir de presentacions, xerrades, tallers i activitats complementàries d’àmbit cultural com audicions de sardanes, balls de gegants o el concert del grup Coi Els Montgrons.

Entre els autors que passaran per Calonge al llarg d’aquests dies hi ha Maria Barbal, Ramon Gener, Santi Balmes, Bernat Dedéu, Tura Soler o Laura Fa i Marta Pontnou.

A l'Aquí Girona n'hem parlat amb l'alcalde del municipi, Jordi Soler.

Calonge tindrà tres llibreries més aquest 2024. En parlem amb l'alcalde, Jordi Soler

12:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712236802837/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00