Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "La resposta de Xavi a Luis Enrique és intel·ligent"

Analitzem la prèvia del PSG-Barça amb Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!'

Ramon Besa: "La resposta de Xavi a Luis Enrique és intel·ligent"

Ramon Besa: "La resposta de Xavi a Luis Enrique és intel·ligent"

11:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712751919095/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit el FC Barcelona té un partit clau a la Champions League. El conjunt blaugrana disputarà el partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el PSG al Parc dels Prínceps. La prèvia ha estat marcada, primer per la convocatòria, on hi han entrat Frenkie De Jong, Pedri i Christensen, i en segon lloc per les declaracions de Xavi Hernández i Luis Enrique a la prèvia sobre l'ADN Barça

Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada dimecres, amb Ramon Besa. Què vas pensar quan vas escoltar Luis Enrique? "Que el partit havia començat", ha deixat clar el periodista als micròfons de SER Catalunya, qui ha detallat: "crec que forma part de l'estratègia i de la seva forma de ser. A Luis Enrique li agrada el conflicte i forma part d'aquesta litúrgia. És un entrenador que m'agrada molt i la seva personalitat també".

A la prèvia Luis Enrique va dir: "Qui representa millor l'estil del Barça si Xavi o jo? Sense cap dubte, jo. Hi ha altres que opinen de manera diferent, però sense cap mena de dubte, jo", i Xavi Hernández va respondre: "li tinc tot el respecte, ja el coneixeu. Podem presumir de l'ADN Barça Luis Enrique, Pep, també Arteta. Hem de presumir i no comparar. Demà buscarem tots el mateix. L'ADN Barça ens enorgulleix a tots".

Encara sobre la declaració de Luis Enrique en roda de premsa, a la prèvia d'aquest PSG-Barça, Ramon Besa ha destacat: "no vaig entendre a què obeïa el to que va utilitzar, perquè va ser molt remarcat. Vaig tenir la sensació que no era improvisat, com que Luis Enrique ja tenia la frase al cap".

I finalment, sobre la resposta de Xavi Besa ha destacat que el tècnic blaugrana va ser "intel·ligent". "Xavi no va entrar en el cos a cos, perquè tenia les de perdre. Ell fuig del conflicte i crec que ahir la resposta de Xavi a Luis Enrique va ser intel·ligent", ha sentenciat Ramon Besa als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00