Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Si el PSG de Luis Enrique és més ADN Barça que el Barça de Xavi? No hi ha diferències, el model és el mateix"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'estil dels dos entrenadors amb Fermín Suárez

"Si el PSG de Luis Enrique és més ADN Barça que el Barça de Xavi? No hi ha diferències, el model és el mateix"

"Si el PSG de Luis Enrique és més ADN Barça que el Barça de Xavi? No hi ha diferències, el model és el mateix"

11:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712751994796/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La prèvia del partit d'anada dels quarts de final de la Champions League entre el PSG i el FC Barcelona ha estat marcada per les declaracions de Luis Enrique i de Xavi Hernández sobre qui representa millor l'estil del Barça. "Xavi o jo? Mireu les dades: en pressió alta, en títols, en possessió de pilota, sense cap dubte, jo. Hi ha altres que opinen de manera diferent, però sense cap mena de dubte, jo", va dir Luis Enrique a la prèvia d'aquest partit de quarts de final de la màxima competició europea.

I Xavi Hernández, l'actual tècnic blagurana, va respondre: "li tinc tot el respecte, ja el coneixeu. Tinc una gran relació amb ell. Té un equip fet per guanyar la Champions. Podem presumir de l'ADN Barça Luis Enrique, Pep, també Arteta. Hem de presumir i no comparar. Demà buscarem tots els el mateix. L'ADN Barça ens enorgulleix a tots".

Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Fermín Suárez, autor del llibre 'L'estil del Barça' i col·laborador de SER Catalunya. "Qui representa millor l'estil? Objectivament no hi ha debat, però per una comparativa que és molt evident: la plantilla que tenia Luis Enrique el 2014 tenia un nivell que no es pot ni pensar en aquesta. És impossible comparar-ho perquè no es poden comparar les plantilles", ha analitzat Fermín Suárez.

Per altra banda, Fermín Suárez també ha analitzat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya el futbol de l'actual entrenador del PSG: "Luis Enrique és molt fort organitzativament. L'equip que forma ell la temporada 2014-2015 era una passada de sortida de pilota, pressió alta, dominar totes les fases... era un equip super complet. Em sembla que Luis Enrique és dels tècnics més forts del món en el joc de possesió".

"Comparar el Barça de Xavi i el de Luis Enrique tindria poc sentit per la qualitat dels jugadors", ha deixat clar Fermín Suárez als micròfons del 'Què t'hi Jugues!', però la gran pregunta: el PSG de Luis Enrique és més ADN Barça que el Barça de Xavi? "No hi ha diferències significatives, el model és el mateix i estan calcant moltes dades, però hi ha una diferència clara a les àrees", ha destacat Suárez, qui ha afegit: "em quedo amb la declaració de Xavi quan diu que els dos volen el mateix, i això es percep a les dades".

El PSG actual és més ADN Barça que el Barça actual? "No hi ha diferències significatives i em quedo amb la declaració de Xavi quan diu que els dos volen el mateix i això es percep de les dades. Entendre l'estil dels equips no s'hauria de reduir només a les dades, hauriem de veure com entrenen i què busquen, però si ens queden en dades superficials.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00