Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les palanques que ha fet el Barça suposaran un impacte de 808 milions en el compte de resultats del club entre ingressos i revaloritzacions

Avui La Liga ha presentat el balanç econòmic d'aquesta temporada que preveu 5.698 milions d'ingressos dels quals 808 corresponen a palanques del Barça

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 20: Joan Laporta, president of FC Barcelona looks on prior to the LaLiga EA Sports match between FC Barcelona and UD Almeria at Estadi Olimpic Lluis Companys on December 20, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images) / Quality Sport Images

Es dóna la circumstància que d'aquests 808 milions uns 400, és a dir la meitat, no li computen pel límit salarial on el Barça continua excedit.

La previsió de La Liga és, però que si el Barca obté finalment els 100 milions de la palanca que Libero no ha pagat, que poc o molt amb aquests 100 milions siguin de Libero o finalment que tinguin una altra procedència que aleshores el Barça aquest estiu podria poc o molt tornar a la regla de 1a 1 i podria superar les actuals restriccions que avui té el Barça a l'hora d'inscriure.

La Liga creu que en la temporada 2023-2024 els comptes ordinaris del Barca estaran sanejats.

De fet, La Liga considera que el deute del club no és desaforat i que li podrà fer front en una futura situació normalitzada, sobretot a partir de l'esforç en la massa salarial que s'ha reduït de 670 a 500.

Això de les palanques, per cert, no és una cosa només del Barca. El Madrid en va fer per valor de 307 la temporada 2021-2022.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00