Sociedad

Detingut un psicòleg de Reus per abusos sexuals a les seves pacients

Mossos d'Esquadra

Sis noies que havien passat per la consulta han posat una denúncia col·lectiva per haver patit presumptament abusos sexuals durant el període de tractament al centre reusenc Nou Espiral: expliquen que l'individu, soci fundador i director, va sobrepassar els límits professionals, posant com a excusa una relació de confiança i aprofitant-se de la seva vulnerabilitat per anar més enllà i manipular-les per mantenir relacions. Aquesta pràctica l'hauria dut a terme durant molts anys de la seva carrera professional fins que les víctimes han unit forces per fer-ho públic.

L'individu, de 55 anys, ha estat detingut aquest migdia pels Mossos d'Esquadra per un delicte contra la llibertat sexual

Ex treballadors del centre, aliens a tot el que ha passat, mostren el seu suport a les víctimes.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00