Sociedad

Raquel Sans (ERC): "les declaracions de Puigdemont sobre Hard Rock són ofensives"

La candidata territorial d'ERC a les eleccions del 12-M enceta el cicle d'entrevistes conjunt entre el Diari de Tarragona i SER Tarragona-Ràdio Reus

La candidata d'ERC per Tarragona. Raquel Sans, als estudis de SER Tarragona-Ràdio Reus / Jordi Cartañá

"Hard Rock no és el model d'ERC, ha generat i genera moltes incomoditats però per coherència com a govern ens hem vist obligats a continuar amb els tràmits pertinents. Ens hem trobat amb la contradicció d'haver de tirar endavant un projecte que no ens agrada". La candidata d'ERC per Tarragona, Raquel Sans, durant una entrevista al programa "Aquí Camp de Tarragona" -conjunta entre SER Catalunya i el Diari de Tarragona- defensa "inversions com la de Lotte o d'Idiada, que sí que són una realitat" i deixa clara la posició contrària també a la rebaixa de la fiscalitat pels casinos. Fa més d'un any que està pendent un informe d'Acció Climàtica i justifica el retard per la sequera: "la realitat ha canviat i cal ajustar les necessitats", sense posicionar-se sobre el contingut.

La relació amb Junts

Qualifica d' "ofensives" les declaracions de Carles Puigdemont dient que no vol "una Catalunya de Hard Rock": "no val tota la pressió efectuada durant aquests anys perquè tirés endavant i que ara digui això". Respecte la relació amb Junts, la defineix com "de desconfiança": "quan ERC ha anat darrere, sempre hem estat lleials amb Junts, i en canvi quan hem anat al davant, l'oposició l'hem tingut a dins de casa i fins i tot han agafat les maletes i han marxat".

Una àrea metropolitana "començant pels fonaments"

Sans defensa una millora de la mobilitat a la futura àrea metropolitana amb el Tramcamp, però defuig de la creació d'un nou organisme de gestió a curt termini: "cal que faciliti la vida a la ciutadania i començar la casa pels fonaments i no perdre's en tràmits administratius".

En relació al canvi climàtic, defensa el model de regeneració d'aigua mitjançant depuradores i dessaladores, defuig el transvassament de l'Ebre i assenyala la descarbonització industrial com un dels principals reptes.

Entrevista a la candidata d'ERC al Parlament de Catalunya, Raquel Sans | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00