Sociedad

Mònica Sales (Junts): "la prioritat serà tornar a intentar un govern amb ERC"

La candidata de Junts al territori ha passat pels micròfons de SER Tarragona-Ràdio Reus en el marc de les entrevistes conjuntes amb el Diari de Tarragona, explicant també el seu posicionament a l'entorn del Hard Rock o l'àrea metropolitana

La candidata de Junts per la demarcació de Tarragona, Mònica Sales / Eva Hidalgo

Mònica Sales, candidata territorial de Junts + Puigdemont per Catalunya, justifica les paraules de Carles Puigdemont assegurant que no vol "una Catalunya de Hard Rock": "s'han tret de context les seves paraules: no buscarem projectes semblants perquè ja hi ha altres maneres de diversificar l'economia, però el macro complex es troba en una fase final i és necessari per donar un impuls a les comarques del sud del país". Es mostra optimista dient que està molt avançat i evita posicionar-se sobre un possible canvi de fiscalitat pels casinos: "té consens territorial entre ajuntaments i cambres i el que volem és que es facin els darrers tràmits".

Respecte la futura àrea metropolitana del Camp de Tarragona, diu que es necessita un gran consens sobretot amb els municipis més petits perquè siguin tinguts en compte i no es posiciona al voltant de la necessitat de crear un nou organisme de gestió territorial.

Política de pactes

Respecte els pactes electorals, assegura clarament que "la prioritat serà tornar a intentar un govern amb ERC. Volem formar un govern independentista i no farem president a Salvador Illa". Diu que entén que una part de la ciutadania estigui decebuda per la manca d'unitat però que el dia 12 "és una gran oportunitat per refer ponts, treballar per la independència i gestionar Catalunya"

Entrevista a Mònica Sales candidata de Junts a les eleccions al Parlament de Catalunya | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00