Sociedad

Yolanda López (Comuns Sumar) creu que el PSC renunciaria a Hard Rock per pactar

La candidata per Tarragona ha passat pels micròfons del programa "Aquí Camp de Tarragona" en el marc de la roda d'entrevistes conjuntes amb el Diari de Tarragona

La candidata Yolanda López als estudis de SER Tarragona-Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Segueix el canal de La SER a WhatsApp
Hi trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més. Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Subscriu-te

La negativa al Hard Rock dels comuns que va tombar els pressupostos és un dels eixos de campanya del partit. La candidata per Tarragona, Yolanda López, el defineix com "un model caducat" i n'està convençuda que el PSC, que sempre l'ha defensat aferrissadament, estaria disposat a renunciar-hi per tal de formar govern: "aquesta per a nosaltres és una línia vermella". Uns socialistes que des del primer moment s'han erigit a favor, signant fins i tot fa deu anys un pacte a Tarragona amb l'aleshores president, Artur Mas, per impulsar la llei per fer possible el macrocomplex. López veu possible que es retirin malgrat tot aquest context.

En relació a la futura àrea metropolitana, prioritza la millora del transport públic, amb el Tramcamp com a principal repte pendent, i obre la porta a la doble capitalitat, amb Tarragona i Reus compartint lideratge. A nivell administratiu, defensa que abans de crear un organisme de gestió nou caldria estudiar quin és el paper de cadascú.

La gestió hídrica és un dels principals reptes de la propera legislatura. La candidata tarragonina blinda el transvassament i portar l'aigua de l'Ebre a Barcelona i aposta per les dessaladores i l'aigua regenerada de les depuradores com a solució de futur: "estem immersos en un canvi climàtic i aquesta no serà la darrera sequera que patirem, per tant cal fer els deures".

Entrevista a la candidata Comuns Sumar Yolanda López al Parlament de Catalunya | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00