Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Deportes

"A molts jugadors del Barça de bàsquet els va superar la pressió"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la desfeta del FC Barcelona de bàsquet a l'Eurolliga amb Nino Buscató

"A molts jugadors del Barça de bàsquet els va superar la pressió"

"A molts jugadors del Barça de bàsquet els va superar la pressió"

17:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715256740729/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona de bàsquet s'ha quedat sense opcions de disputar la Final Four de l'Eurolliga aquesta temporada. El conjunt de Roger Grimau va perdre el cinquè i definitiu partit contra l'Olympiakos al Palau Blaugrana (59-63) i ha dit adéu a la màxima competició europea aquesta temporada. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat aquesta derrota, aquesta eliminació i la situació del conjunt blaugrana amb Xavi Saisó i Nino Buscató.

"El Barça en aquesta competició sabia que competia amb equips molt bons", ha destacat Nino Buscató als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "el Barça ha estat entre els 20 primers, va quedar quart i l'ha eliminat el cinquè. La sorpresa, per a mi, és que jugant a casa pensava que tenir l'avantatge de camp seria important, però el Barça ha perdut dos partits al Palau Blaugrana al play-off i això li ha fet molt mal".

Per altra banda, Nino Buscató ha destacat la importància que ha tingut la pressió en aquesta eliminatòria entre el conjunt blaugrana i l'Olympiakos. "EL Barça va jugar amb molta pressió", ha afirmat Nino Buscató als micròfons de SER Catalunya, qui ha analitzat: "tots sabem que la gran arma del Barça d'aquest any són els triples. Fins al minut 40, quan hi va haver l'últim triple d'Abrines, portava 3 de 25. La pressió sobre molts jugadors hi va influir perquè Olympiakos va demostrar que no tenia cap tipus de pressió i el Barça, davant del seu públic creia que era favorit i els jugadors ho havien de demostrar al camp. Però ahir no ho van demostrar perquè a molts jugadors els va superar la pressió".

Finalment, Nino Buscató ha reflexionat als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya sobre l'eliminació del Barça i la situació del conjunt blaugrana: "crec que va ser més per la pressió que es van afrontar els jugadors. Van tenir un mal dia i tots sabíem que si el Barça volia eliminar a l'Olympiakos havia d'encertar i estar sobre el 38-40% d'encert en els tirs de tres, perquè és la gran arma del Barça de bàsquet. Van tenir un mal dia". I Nino Buscató creu que hi pot haver algun dubte amb el tècnic blaugrana? "Crec que Roger Grimau no és culpable de res", ha sentenciat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00