Fútbol

Míchel: "El primer partit del Girona a la Champions serà a Montilivi"

El tècnic, que no podrà comptar amb Stuani, ha deixar clar que ara l'objectiu és "el segon lloc"

ESPORTS 09/05 AQUI GIRONA

ESPORTS 09/05 AQUI GIRONA

19:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715263599839/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona jugarà demà a les 21:00h davant l'Alavés a Vitòria en un partit en el qual els de Míchel començaran la defensa de la segona plaça i en un dia on encara no hi haurà Cristhian Stuani, que se suma a les de Jhon Solís i Borja García.

Gestió emocional de la setmana després de la classificació per a la Champions: “La setmana ha estat molt bona. És veritat que els dos primers dies van ser entrenaments de continuïtat per al joc, però no tàctic perquè el jugador necessitava una mica de relaxació en aquest sentit. L?equip està bé per jugar demà i fer un gran partit. L'objectiu de la Champions ja està, però podem lluitar per reptes més ambiciosos i per a nosaltres és molt important quedar en segona posició, que Dovbyk sigui pitxitxi i que l'equip faci la mateixa impressió de tot l'any. Sempre que jugues a futbol has de donar la teva millor versió per no perdre el que has guanyat al camp, per això crec que farem un gran final de temporada”.

Possibles rotacions en aquestes quatre jornades de Lliga: “Pot ser perquè d'aquí a tres dies vindrà el Vila-real. Ara les cames tenen molta feina i necessitem tothom. Tenim jugadors, com David López i Yangel Herrera, que aquesta càrrega de treball és difícil d'aguantar en aquest tram de la temporada (jugarà tres partits en una setmana). Però no per estar ja classificats per a la Champions girarem, no he pensat en això, sinó que necessitem estar en la millor versió física en tots els partits. Tenim ara mateix, en vuit dies tres partits i és difícil per a nosaltres que 11 jugadors ho juguin tot”.

Visita a l'Alavés (l'últim cop va coincidir amb el descens a Segona): “Això vol dir que tant nosaltres com l'Alabès ha fet les coses molt bé. L'objectiu dels dos equips, especialment ells que han aconseguit la permanència quatre partits abans del final, ha estat molt bo. Han fet una gran temporada i porten tres victòries seguides i sense rebre gol. Això vol dir que serà un partidàs perquè tots dos equips estan en un moment d'una dinàmica molt positiva. És bo que tots dos equips estiguin en aquesta situació després que fa anys la dinàmica era una altra”.

Tipus de partit contra l'Alavés: “Espero un matx molt difícil i complicat, però no espero un Alabès diferent del que s'ha vist al llarg de la temporada. Porten nou porteries a zero a casa i si no tens en compte els gols rebuts de penal és el segon equip menys golejat. Té una transició espectacular, amb jugadors de molta velocitat. És un equip molt bo, amb una dinàmica molt bona i molt ben treballat. Per això hem de donar la nostra millor versió. Segur que l'equip tindrà la possessió, però tenir-la contra l'Alabès no és ni bo ni dolent, pot ser que el partit estigui controlat per ells. En atac hem de ser capaços de trobar lespai per fer mal. Però és un equip que controla molt bé en fase defensiva i que sap córrer molt bé”.

Pols contra el Barcelona per la segona plaça: “L'objectiu és ser segons i ens cal guanyar els quatre partits. Tot i que partit a partit. Ara mateix, l'equip està per sobre del Barça i l'objectiu és aquest”.

Jugar la Champions a Montilivi: “Jo ja ho he dit, al 100 per 100 vull jugar a Montilivi. He parlat amb el club i també ho vol. Penso que jugarem a Montilivi, el club i jo pensem que és el millor. I l?afició, al carrer, ho té clar. El primer partit de la història del Girona a la Champions serà a Montilivi. Jo no contemplo jugar fora de Montilivi perquè fer-ho és afeblir la parcel·la esportiva. Aquest any només hem perdut contra el Reial Madrid i vol dir que hem estat molt forts. Aquí els jugadors tenen una confiança especial i és un punt que cal mantenir”.

Possible baixada: “La baixada va ser dos o tres dies després del partit i per això no vam fer entrenaments de molta càrrega tàctica, van ser més sessions de futbol, que el jugador tingui bones sensacions sense pensar gaire. La feina tàctica ja està feta. Per això aquesta setmana no hem fet entrenaments gaire específics sobre l'Alabès, però no em preocupa. El jugador necessitava una mica baixar pulsacions, encara que estan preparats per demà”.

El Barça, un rival directe: “Del Barça ara sí que som rival perquè està per sota i tenim el mateix objectiu. Però fins ara no ho era. Si el nostre objectiu és competir contra el Madrid, sempre estarem en una situació que no arribem a l'objectiu i penso que no és just perquè Madrid, Barça i Atlètic estan fets per a altres coses. Ara, nosaltres, ens hem guanyat la possibilitat de lluitar contra dos”.

El millor dia com a entrenador: “Per mi, l'altre dia contra el Barça va ser històric. Però va ser més difícil jugar a Tenerife. A Tenerife vam lluitar per la supervivència del club perquè estava en una situació difícil. La responsabilitat és més difícil de traslladar al terreny de joc. Quan parlo de Tenerife se'm posen els pèls de punta, la pell de gallina. Però és veritat que l´altre dia va ser històric per a nosaltres i hem de gaudir d´aquest moment i celebrar-ho com es mereix”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00