Centenari Ràdio Barcelona

Converses de ràdio amb Glòria Serra i Anna Puigboltas

Et convidem escoltar la conversa en directe de dos grans referents del periodisme català a Casa SEAT

Converses de ràdio amb Glòria Serra i Anna Puigboltas

La celebració del centenari de Ràdio Barcelona a l'antena de SER Catalunya s'incorpora l'espai 'Converses de ràdio', una xerrada on una veu històrica de la nostra emissora parla amb un dels actuals professionals de la casa.

El proper dilluns 27 de maig enregistrarem una d'aquestes converses amb Glòria Serra i Anna Puigboltas des de la Casa SEAT (Passeig de Gràcia, 109). La xerrada on s'evocaran records radiofònics i es reflexionarà sobre el present i futur del nostre mitjà, està oberta al públic. Per assistir-hi s'ha d'enviar un whatsapp al telèfon 648 83 43 78 o bé omple aquest formulari.

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Glòria Serra treballa als mitjans de comunicació des del 1987. La seva carrera professional va començar als informatius de Ràdio Barcelona, de la Cadena SER, així com als informatius locals de tarda i a Hora 25, però també com a editora de Matinal SER-Catalunya i directora d'El Balcó. També va col·laborar amb la Júlia Otero a ¿Y nosotras qué? a Ràdio Miramar i va presentar Catalunya Matí a Catalunya Ràdio. Pel que fa al món de la televisió, va començar desenvolupant diverses funcions a Televisió Espanyola de Catalunya. Entre el 1998 i el 2001 va treballar a Telecinco com a sots editora i presentadora de la primera edició dels informatius del canal de televisió. També va ser directora i presentadora de l'espai La mirada crítica. La carrera a televisió de la periodista és llarga, entre el 1999 i el 2001 va copresentar, amb en Josep Cuní, el debat “L'aventura quotidiana” a Televisió de Catalunya, va dirigir el debat “Coses que passen” i va col·laborar al magazín Els matins. Entre el 2007 al 2010, copresentar amb Jordi González el programa La Nòria. Al 2010 va presentar el magazín de tarda 3D, d'Antena 3.

L'any 2003 va tornar un breu període a la radio per presentar el magazín matinal d'estiu de COMRàdio, La segona república.

Des del mes de gener del 2011 ha assumit el paper de directora i presentadora del programa de La Sexta Equipo de Investigación. Paral·lelament, des del 2009, participa en tertúlies del programa El Món a RAC1, de l'emissora catalana RAC1.

Anna Puigboltas, comença a Ràdio 4 el 1989. Després treballa per RNE – Ràdio 1, Onda Cero/Onda Rambla i CADENA SER/Ser Catalunya, on encara continua avui.

Entre els programes que recorda on ha estat fent tasques de producció i coordinació destaquen: Titànic (a Ràdio 4, amb Daniel Capella i Elvira Altés), El gran matí (a Ràdio 4, amb Xavier Foz), Cambia la cara (amb Constantino Romero, a Ràdio 1), La Ventana (amb Gemma Nierga, a La Cadena SER), Hoy por Hoy (també a la Cadena SER i amb Gemma Nierga), Fina estampa (amb Xavier Muixí, a SER Catalunya), Soroll, també de la SER Catalunya, i El Balcó, primer a “la cuina”, quan el dirigia i presentava Carla Turró i, des de 2022, presentant-lo i dirigint-lo ella mateixa.

A més, també ha estat redactora d’informació dels serveis informatius d’Onda Rambla, redactora a la productora Gestmusic, i subdirectora i guionista del programa En camp contrari de TV3.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00