Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El camí i la irrupció de Cata Coll a la porteria del Barça: esforç, resiliència i un Mundial que ho va canviar tot

Al ‘Què T’hi Jugues’ hem repassat la trajectòria i el moment actual de Cata Coll, de la mà d’un dels seus pilars fonamentals: el seu pare, Fernando Coll

El camí i la irrupció de Cata Coll a la porteria del Barça: esforç, resiliència i un Mundial que ho va canviar tot

El camí i la irrupció de Cata Coll a la porteria del Barça: esforç, resiliència i un Mundial que ho va canviar tot

06:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715690149603/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fa un any, la jugadora del FC Barcelona Cata Coll començava a reaparèixer als terrenys de joc després de la dura lesió al genoll. El que no s’esperava és que, en poc temps, es convertiria en la portera titular de la fase més decisiva d’un Mundial que la catapultaria també a la titularitat a can Barça. Han estat mesos molt intensos, d’esforç, treball, resiliència. I qui ha viscut més a prop d’ella que ningú aquest camí ha estat el seu pare, Fernando Coll: “Ara mateix ella està en el lloc pel qual ha lluitat tant. Hi ha molta competència, no és fàcil. Cata treballa cada setmana per aconseguir el seu objectiu”

Al ‘Què T’hi Jugues’ hem volgut posar la vista enrere per entendre tot el procés fins a arribar on es troba ara Cata Coll. Ens hem rememorat als seus inicis de la mà del seu pare, ens ha explicat com va ser el fitxatge de la seva filla pel Barça, l’experiència de la cessió a Sevilla, com va viure la dura lesió al lligament encreuat del genoll, passant per la seva reaparició als terrenys de joc, un Mundial sorprenent i inesperat fins a arribar al seu protagonisme indiscutible a l’equip amb el Barça.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00