Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Ens costa construir, arribem per la qualitat individual dels jugadors"

Al 'Què t'hi Jugues' analitzem la victòria del Barça davant la Reial Societat amb Bojan Krkic i Lluís Carreras

"Ens costa construir, arribem per la qualitat individual dels jugadors"

"Ens costa construir, arribem per la qualitat individual dels jugadors"

47:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715691895659/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça va imposar-se aquest dilluns a la Reial Societat gràcies als gols de Lamine Yamal i Raphinha, aquest darrer de penal. Després de l'ensopegada del Girona davant l'Alavés, el conjunt dirigit per Xavi Hernández tenia l'oportunitat d'arrabassar-li la segona posició als de Míchel, i els culers van fer els deures. Avui al 'Que t'hi Jugues' ho hem analitzat tot plegat amb Bojan Krkic i Lluís Carreras.

"Entretingut a estones", resumeix Lluís Carreras el partit d'ahir a SER Catalunya. "La Real no es va tancar, i tot i les baixes va tenir ocasions per empatar", fent referència a que podia passar qualsevol cosa fins al darrer moment. Carreras agafa el fil de Xavi a roda de premsa parlant dels problemes en el joc, i remarca que "seguim amb el mateix. Ens costa construir, arribem per qualitat individual dels jugadors". Tot i perseguir l'objectiu de quedar segons, Lluís Carreras creu que els culers necessiten veure més coses de l'equip. Arrel del repartiment de minuts del tècnic de Terrassa, confesa que "em sorprèn moltíssim que no jugui res de res João Félix i si que ho continuï fent Cancelo".

Als micròfons del 'Què t'hi Jugues', ambdós analistes parlen d'un dels grans protagonistes de la nit d'ahir: Lamine Yamal. Bojan es rendeix al jove talent de 'La Masia' afirmant que "ho té tot i està creixent molt com a futbolista amb una destacable personalitat". Carreras valora la posició de l'extrem com una de les més difícils, i és que "sempre s'esperas que creïn alguna cosa, no que tornin enrere. Per això és tan difícil que els extrems tinguin un rendiment òptim". En referència a una altre joya blaugrana, Pedri, afegeix que el veu lent. Bojan, d'altra banda, ressalta que és un jugador que acaba cada partit amb més kilòmetres a la butxaca que ningú. "Aqui ha de gestionar-ho millor", conclou.

Molt diferent és el cas de Vitor Roque, qui, directament, no està comptant per Xavi. Preguntat per la possibilitat de que marxi aquest estiu del club blaugrana, Lluís Carreras, a SER Catalunya, aclara que "no hi ha millor manera de conèixer a un jugador que tenir-lo a les teves ordres". Tot i això, manifesta que "no és un jugador polit". Conclou, inclús, que no el veu davanter per al Barça, cosa que no comparteix Bojan Krkic, que el seguia quan era a l'Athletico Paranaense i afirma que "és un jugador que pot estar tranquilament a la plantilla del Barça". Aquest últim al·lega que el brasiler encara no ha jugat a la seva posició a Barcelona. Carreras afegeix que "una cosa és el que veus abans, i una altra el que és en el context Barça", fent referència a les previsions amb Vitor Roque abans d'incorporar-lo a les ordres de Xavi Hernández.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00